Студио Янтра
Събития

Събития за бременни

Йога за бременни има само в събота от 10:30. Заявете своето желание за участие на info@natalyoga.net. Не работим с Мултиспорт.


Препоръчваме Ви

Докато аз и ти сме едно

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е cover.png

Това е книга – дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по съ-творяване на новия живот. На страниците ѝ бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще ѝ помогнат да изгради силна духовна връзка с нероденото си дете.  Ще се научи да трансформира негативните навици, мисли и емоции и така ще помогне за изграждането на благороден характер в своето дете. Ще се подготви – физически и емоционално – за кулминацията на тези девет месеца – раждането.

Съчетала знанието на Запада с мъдростта на Изтока, този необикновена книга приканва бременната жена да участва съзнателно в най-голямото чудо – сътворяването на живота. Специално създадена да я съпътства в процеса на превръщането ѝ в майка, тя ще ѝ помогне да преживее и съхрани най-вълшебното време – когато тя и бебето са едно.

Отзиви

Йога заниманията посещавах редовно и много ми помогнаха когато дойде големият ден. Курсът посетих твърде късно (в шестият месец), за което съжалявам малко защото не успях да приложа всички практики.


Преди всичко на тези посещения дължа запознаване със самото понятие и възможност за такава връзка. Не мога да бъда конкретна, но сегашното разбиране на поведението и предвиждане на реакциите на детето ми се установява още от тогава


След посетен час от курса се чувствах балансирана и спокойна. Даде ми увереност, знания и среща с други бременни. И съм убедена, че всички тези положителни състояния помогнаха за една лека бременност и затвърдиха усещанията и предтавите, които имах към малкото човече в мен.


Детето ми се развива много бързо, разбираме се със знаци и звуци още откакто се роди. Отчитам това като ефект от пренаталната ни връзка.


Курсовете и заниманията ми помогнаха да осъзная и усетя по-дълбоко връзката както между мен и очакваното дете, така и с „детето вътре в мен“. Познанството ми отвори нови хоризонти за изследване и учение за по-добра връзка с детето и след раждането, провокира интерес за търсене и стремеж към по-осъзнат и емоционално балансиран живот в семейството.