Магазин

Подарък за теб, подарък за мен

Може би знаете, че девизът на нашето пространство “Живей Себе си!” ни вдъхновява да предлагаме изключително бутикови преживявания, които се помнят дълго, а понякога и променят съдби. Напомняме за някои от тях, като в сайта може да прочетете и по-подробно описание:

Консултация за изследване на конкретен проблем (психосоматичен, здравословен, свързан с партньорски отношения, с модели от родителите и други)

Констелация: Този метод предполага предварителна среща, на която да е уточнено, че това е подходящият метод и че човекът е готов да се обърне към него. Подарявайки констелация може да допринесете за истинска позитивна промяна в жвота му спрямо темите, които човекът е споделил, че го вълнуват (желание за по-добро финансово положение, намиране на партньор, правилната работа или призвание в живота, търсене на щастието и т.н.)

Регресия: понякога изследването на минал живот може да е съществено за отключване на потенциала тук и сега или за освобождаване на блокажи и ограничаващи вярвания.

Астрологична консултация;

Хюман дизайн;

Аура камера, Индивидуална сесия с гонг, ТЕС, пренареждане на матрицата, тета лечение, програма “Живей Себе си, фамилна терапия – за всички тях са необходими предварителен разговор и заявка.

Научете повече: моб. 0878115851

Може да подарите и някое от актуалните ни събития в сайта.


Тук освен онлайн продуктите за осъзната бременност и раждане може да закупите и всички услуги, предлагани от студио Янтра. Може да закупите и карта за посещения, и да запазите своето място за избран от вас курс.


Показване на 10 резултата