fbpx
ЗАЩО ТОЧНО “ТИ/ТОВА” ДОЙДЕ В живота ми? – ритрийт на Синеморец
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net

Дата

28 авг. 2021 - 01 сеп. 2021
Expired!

Час

Целодневно

Цена

450лв

ЗАЩО ТОЧНО “ТИ/ТОВА” ДОЙДЕ В живота ми? – ритрийт на Синеморец

Всяко нещо, което ни се случва в живота, колкото и да е болезнено и предизвикателно, можем да го преживеем много по-леко, когато успеем да видим смисъла, който се крие в него. Животът става истинско приключение, когато се научим да усещаме как потока на животът ни насочва към нашия път и ние съзнателно можем да подпомогнем този процес.
На това пътуване каним тези, които вярват, че всеки човек и събитие, което е дошло в живота им има определен смисъл за тях. Каним тези хора, които се стремят да живеят дните си по един осъзнат и смислен начин. Каним тези хора, които знаят, че външният свят е отражение на вътрешния и че промените в света се случват отвътре – навън.
На този ритрийт ще използваме системата на “Ген ключовете” в съчетание с различни подходи за изследване на личното информационно поле, за да постигнем много по дълбоко разбиране за това:

 • Защо привличаме определени хора в живота си?
 • Защо привличаме определени събития в живота си?
 • Какво в нас ни пречи да видим смисъла в това, което ни се случва?
 • Какви ще бъдат ползите за нас, когато се научим да виждаме скрития дар/урок във всяко събитие и взаимоотношение в живота ни?
 • Защо и как “животът” използва външните събития , за да ни насочва по нашия
  път?
 • какво представляват механизмите на карма и дхарма и как те режисират живота
  ни;
  По време на ритрийта ще използваме различни методи и инструменти, за да може всеки участник освен нови знания да получи и лични преживявания, които ще му помогнат да достигне до своята собствена мъдрост, както и конкретни насоки за себе си спрямо неговия личен хологенетичен профил и онези ген ключове, които покзват:
 • Каква е моята висша цел
 • Как ми се отразяват събитията, които привличам в живота си
 • Кой е моят основен модел на мислене

Ще се използват констелационни подходи, енергиен и кинезиологичен тест за изследване на конкретните казуси, кармични връзки и историята на предците и миналите прераждания, които се ни довели дотук. Размерът на групата е ограничен, за да може всеки участник в това пътешествие да получи лично отношение от водещите на ритрийта! След това преживяване, всеки участник ще бъде свързан по-дълбоко със собствения си поток на живота, който му посочва неговата посока на развитие.

Водещи: Росица Божкова – Ука и Мария Цветкова
Ука е основател на студио за себеразвитие Янтра, работи с методи и подходи за
изследване на личното информационно поле като семейни констелации, регресии, детективско изследване на душата, работа с вътрешното дете, енергийна психология за пренареждане на матрицата, вече повече от 15 години. Може да гледате тук нейна лекция за кода на душата и какво представляват горепосочените методи.

Мария Цветкова е съ-основателка на организацията „Gene Keys Bulgaria“, която започва своето развитие от пролетта на 2015г. За нея възможността да е част от началото на такъв проект е като сбъдната мечта. Тя успява да вложи в този проект всичките си натрупани до сега опит знания свързани с мениджмънт, координация на проекти, организиране на събития, търговия и да ги съчетае с интересите си свързани с духовно и личностно развитие. Удовлетворението й да подпомага разпространението на мъдростта на ген ключовете на български език е засилва, още повече от това, че може да бъде част от една общност стремяща се към себепознание и искрена комуникация. През последните 6 години Мария преоткрива също така желанието си и вродения си талант да подкрепя хората в техния път на себепознание чрез ролята си на лектор, фасилитатор и личен консултант. Това е посока, в която тя все повече насочва своя фокус и енергия. Нещото, в което тя вярва, че всеки заслужава да живее един автентичен и цялостен живот, и да прави нещата, които наистина го вдъхновяват и го кара да се чувства полезен и видян, а ген ключовете могат да помогнат на всеки да постигне това. 

– 

Дати от 28.08.2021 до 01.09.2021 – 4 нощувки
Масто: Синеморец
Брой участници: 12
Цена: 450 лв
В цената се включват:

 • 4 нощувки (настаняването е в стаи по 3-ма)
 • Храната по време на престоя (закуска, вечеря и плодове за следобедна закуска)
 • Всички лекции и практики
 • Всеки участник ще получи ваучер за 40% отстъпка за лична консултация с
  водещите;
  Мястото се счита за запазено след превеждане на капаро от 100лв. Капарото не се връща след 10.08.2021, но може да се използва за следващо събитие.