fbpx
Четвърти кръг на Аза – ритрийт
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net
Вила

Местоположение

Вила "Синтика"
Сандански, Bulgaria

Дата

05 фев. 2021 - 07 фев. 2021
Expired!

Час

Целодневно

Четвърти кръг на Аза – ритрийт

вила Синтика, Сандански

Отварянето на портала

Четвърта чакра е сърдечната чакра. Наричат я Порталът, който свързва Небето и Земята, Духа и Материята. Който мине през този портал , придобива свободата на безсмъртието. Неслучайно за египтяните основният “изпит” в отвъдния свят е лекотата на сърцето и Страшния съд, който определя накъде ще отиде душата след смъртта , минава през една везна, на която сърцето се сравнява с лекотата на перце. Ако натежи, човек не си е взел изпита и се връща обратно, иначе му се дава ключа на безсмъртието и минава в царството на Озирис.

Този Ключ е мистерията, скрита в безусловната любов. Любовта за която всички пишем и говорим, но която всъщност твърде малко разбираме.
За да приемем и да се отворим за енергиите на любовта, сърцето ни трябва да е цялостно. А колко много рани е понесло, както и нанесло, колко много отхвърляне и осъждане са изградили пластове брони, твърди черупки, под които стоим скрити, отказали се от истинското свързване със себе си и другите. Вкопчени в раните на миналото, отказваме да пуснем болката, да се доверим отново на живота и да продължим напред.

Сега, повече от всякога е нужно да освободим блокираната енергия, обидата и отхвърлянето, да простим и да пуснем всичко, което ни тежи и връзва в гняв, срам, вина и страх, което ни кара да вярваме, че сме недостойни за любовта и което ни пречи да се отворим за лечебните и енергии. В превод, Анахата (името на сърдечната чакра), означава неударим (unshakable- този, който не може да бъде засегнат), защото е свързан с Източника с центъра на Творението – духовното сърце.

Каня те на този ритрийт за равносметка – какво не е простено, къде обидата все още трови живота ти, кои рани все още кървят и затварят сърцето. С помощта на подбрани практики ще навлезем в гората на миналото, за да освободим броните и да се отворим за настоящето. В програмата са включени : дао практики за отваряне на сърцето, медитации, ребъртинг, констелационна работа, регресия и шаманско пътуване. Ще има и време за посещение на топлите минерални извори на Рупите и разходка в Мелник .


Проблемни зони:

  • Страхувате се да се обвържете.
  • Чувствате, че трябва да угодите на другите, за да сте обичан.
  • Били сте нараняван от другите многократно във връзките си и чувствате, че трябва да се пазите, за да не се нараните отново.

Промяната:

  • Комфортно ви е да сте себе си във връзката ви.
  • Отдавате и получавате любов лесно.
  • От сърце изпитвате благодарност за това колко е прекрасен животът ви, цените другите и изпитвате милост както към себе си, така и към другите без да съжалявате никого

Местата са ограничени! Цена 190 лв. при записване до 31 януари, 220 лв. след това и включва : нощувки, закуска, всички практики;

Настаняване след 12 ч. На 5 февруари, начало на програмата 19:00 ч., край на програмата на 7 февруари, 14 ч.


За записване и повече информация: info@natalyoga.net

X