fbpx
Посрещането на Персефона
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net

Други водещи

Кали Деви
Вила

Местоположение

Вила "Дива"
Вила Дива, язовир Въча, Ravnogor, Bulgaria

Дата

19 мар. 2022 - 22 мар. 2022
Expired!

Час

14:00 - 14:00

Цена

300лв. до 14 март и 350 лв. след това

Посрещането на Персефона

 

Пролетното равноденствие на езика на древните Мистерии е свързано с мита за посрещането на Персефона, отвлечената дъщеря на Деметра обратно на белия свят. Всяка пролет тя излизала от света на подземното царство, където прекарвала половината от годината и природата отново се обновявала и разцъфвала. Символично това бележи края на зимата, когато семенцето на душата се пробужда и покълва за нов живот.

Това  е най-мощното време на годината за свързване с творческия импулс и намерението на душата. Сред красивата  природа на язовир Дива, далеч от цивилизацията, в компания на себеподобни, ви каним да отворим заедно вратата на пролетта.  

С този ритрийт ще отпразнуваме пролетта и разцъфването на новите кълнове  в нас, като си дадем време да обърнем поглед навътре . Какво в нас жадува за нов живот, за проява, какво иска да бъде разказано, споделено, изпято, какъв плод искаме да създадем в настъпващото лято, в какъв проект искаме да вложим талантите си? Ще отворим време и пространство за творчество, като включим работа с тялото, етюдни констелации, рисуване на неврографика, работа с гласа, ребъртинг за освобождаване на блокажите, шаманско пътуване за насоки от Горния свят …Ще съчиняваме приказки и ще играем игри, ще правим походи, за да заредим сезона със свежа, пролетна енергия. 

Програмата започва в събота следобед и завършва вторник към 12  ч. 19 – 22 март. Ритрийта ще се проведе в мълчание, без телефони и връзка с външния свят.

В цената са включени 3 нощувки във вила Дива, храната за целия престой и програмата. 

Цена до 14 март 300 лв. , 350 след това. 

 

Водещ: Ука , с гост Кали Деви /неврографика/ и Стойчо /гонг и тибетски купи/

 


 

 

 

X