fbpx
Песента на детето  – музикален уоркшоп за бъдещи майки

Дата

15 юни 2021
Expired!

Час

19:00 - 20:30

Цена

20 лв

Песента на детето – музикален уоркшоп за бъдещи майки

Чували ли сте за традицията на онова африканско племе, в което душата на детето, което предстои да дойде, идва със своята песен? Майката се усамотявала, вслушвайки се в себе си , за да чуе песента, извираща отвътре . Тази песен пеела с таткото преди зачеването, а после и по време на бременността си, свързвайки се с растящото в утробата и дете… Тази песен съпровождала раждането, първите години, а и целия живот нататък. С нея човекът се свързвал с душата си в моменти на трудност, за да помни любовта и онова състояние на единство отпреди раждането си…

Каним всички бъдещи майки, които искат да сътворят песен на своето дете, да се присъединят към този уникален уоркшоп, воден от Константин Кучев /Косьо , импровизатор и музикант, любимецът на младите сърца, автор на множество детски песни и Ука / Роси – създател на школа по пренатално възпитание Янтра и автор на “Докато аз и ти сме едно”.

Това е най-невероятния подарък , който може да дарите на детето , което расте във вас – песен, която да го съпътства през целия му живот. Да му я пеете и да го галите с нея още докато расте в коремчето ви, после, докато го кърмите и приспивате, после, докато целувате раните му при прохождането, да го успокоявате и лекувате, когато е болно.

Тази песен ще остане вашата специална връзка винаги занапред. Когато влезе в пубертета и се скарате, ще си я пеете, докато не почувствате, че подкрепяте сърцето му, каквото и да избере в живота си, дори и да повтаря собствените ви грешки, които много добре знаете до какво водят, но знаете и че всеки има нужда от своя път, за да израсне. 

Тази песен ще бъде вашия съветник в трудни времена, вашият приятел в радост. Тази песен … може да бъде много неща и ние ще ви подкрепим в това да композирате и съчините стиховете за нея. 

Творецът си Ти!

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ И РЕГИСТРАЦИЯ!

водещ: Константин Кучев Константин Кучев е импровизатор, певец и цигулар в музикалните и театрални проекти Основно Ветрове, Музикална лаборатория на Камджалов, Зора & Косьо, Разходка по луната, Strawberry Finns, Playback театър “Тук и сега”. Автор на музика за деца и големи деца и за театрални представления. Водещ на курса “Открий своя глас”, както и на творчески музикални работилници за различни възрастови групи.