fbpx
Партньорските отношения през погледа на семейната душа
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ul. "Nezabravka" 33, Sofia, Bulgaria

Дата

14 мар. 2021
Expired!

Час

16:00 - 18:00

Цена

30 лв.

Партньорските отношения през погледа на семейната душа

Събитието се отлага за 14 март!

Гостуваме отново на Ом йога студио

Питали ли сте се някога как се случва така, че дори да не харесваме родителските семейни модели, все гравитираме около тях в живота си? Как се случва така, че повтаряме майка си или си намираме партньор, в чието поведение разпознаваме баща си?

Често това са нараняващи модели, които ни хващат в своя капан и дори да искаме, не знаем как да ги променим. Може дори да не осъзнаваме , че сме в техен плен и едва, когато партньора ни напусне, или ние него, да осъзнаем : ето, случи се същото, както при моите родители.

Това разбира се, е крайната фаза на този процес, който минава през много нива. Отсъстващият баща, студената майка, самотното дете… само един от възможните сценарии…

За това, а и за още много други аспекти от съвместния семеен живот ще говорим на тази среща : как тези модели се поддържат, от какво се създават, защо е важно да открием основополагащата травма в поколенията назад и да я освободим… Как да направим това?

Ще завършим с етюдна констелационна практика, в която да се свържем с партньора и със семейната душа за приемане и хармонизиране.

Само с предварително записване!

X