fbpx
ЛЕКЦИЯ НА ЖИВО и ОНЛАЙН- СФЕРАТА НА ЦЕЛТА

Водещ

Мария Цветкова
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ul. "Nezabravka" 33, Sofia, Bulgaria

Дата

11 ян. 2022
Expired!

Час

19:00 - 21:00

ЛЕКЦИЯ НА ЖИВО и ОНЛАЙН- СФЕРАТА НА ЦЕЛТА

На 11.01.2022 от 19:00ч. в София, Студио „Янтра“ и в ZOOM

Една от най-важните теми, които ни вълнува в края на една година и в началото на следващата е свързана с това: – кое е важно за мен? – какво постигнах и какво искам да постигна? – към какво да се насоча, за да постигна удовлетворението, което търся?

Колелото на живота ни все едно е направило един пълен кръг и сега предстои да започне един нов цикъл. Момент, в който всички усещаме, че имаме шанс да направим промяна, да започнем една нова и по-хубава глава от нашата лична история. И това е точно така 🙂

И тук мъдростта на ген ключовете и нашия Хологенетичен профил може да ни дадат една изключително полезна насока! СФЕРАТА НА ЦЕЛТА – ще ни помогне да си отговорим на въпроса – Какво най-дълбоко ме удовлетворява?

На 11-ти януари ще погледнем ЦЕЛТА по един по-различен начин. Ще изследваме темата за нашата висша ЦЕЛ не като нещо, което е необходимо да постигнем, а като нещо, което е важно да въплатим! Със сигурност животът ни ще бъде много по-удовлетворяващ ако правим своите новогодишни планове като се опрем на онова нещо, което ни носи най-дълбокото удовлетворение!

Ще се радваме да се видим на 11-ти и всеки да изследва, своята сфера на ЦЕЛТА и да получи една по-голяма яснота за своя път в живота!

Каним на тази лекции всички, които се интересуват от себепознание без значение дали досега са използвали системата „Ген ключове“ или не. Това е една идеална възможност да се докоснете до мъдростта на ген ключове и да се възползвате от нейната сила за трансформация.

Събитието ще се проведе в София, Студио „Янтра“, кв. Изгрев, улица „Незабравка“ 33 от 19:00 до 21:00ч и оналйн на платформата ZOOM.

ЦЕНА – 19 лв (Плаща се на място за присъствие на живо) А ако желаете да се включите онлайн по време на лекцията моля да пишете на

info@genekeys-bulgaria.com

Важно – за членове на Клуб „Ген ключове“ цената е 15 лв

ЛЕКТОР – Мария Цветкова Ще ви очакваме! – Мария Цветкова + 359 887 24 31 45

maria@genekeys-bulgaria.com

Помнете, че във всяка Сянка се крие Дарба!

https://www.facebook.com/genekeysbulgaria/
www.genekeys-bulgaria.com
X