fbpx
ЖИТЕЙСКА МИСИЯ

Дата

04 окт. 2021
Expired!

Час

18:30 - 21:00

ЖИТЕЙСКА МИСИЯ

Лекция с Мария Цветкова

Всички знаем, че всяко пътешествие започва от първата крачка!А първата крачка, за да опознаем нашия Хологенетичен профил започва със сферата „Житейска мисия“.

Това е сферата, чрез която отваряме врата към едно много лично, трансформиращо и вълнуващо пътешествие. Пътешествие, което ще ни помогне да видим и реализираме нашите естествени таланти и дарби.

На 04-ти октомври ще обърнем фокуса си към въпросът Какво съм тук да правя? Ще разберете как да работите със сферата „Житейска мисия“ в ежедневието си. Също ще обърнем специално значение на 6-те линии в тази сфера. По време на лекциите ще има дискусия, упражнения и практически съвети.

Каним на тази лекции всички, които се интересуват от себепознание без значение дали досега са използвали системата „Ген ключове“ или не. Това една идеална възможност да се докоснете до мъдростта на ген ключове и да се възползвате от нейната сила за трансформация.

Събитието ще се проведе в София, Студио „Янтра“, кв. Изгрев, улица „Незабравка“ 33 от 19:00 до 21:00ч

ЦЕНА – 19 лв (Плаща се на място)Важно – за членове на Клуб „Ген ключове“ и Констелации, цената е 15 лв ЛЕКТОР – Мария Цветкова

Ще ви очакваме!

Мария Цветкова+ 359 887 24 31 45maria@genekeys-bulgaria.com
Помнете, че във всяка Сянка се крие Дарба!https://www.facebook.com/genekeysbulgaria/
www.genekeys-bulgaria.com