fbpx
Курс „Да станеш майка“
Ния Коновска

Водещ

Ния Коновска
моб.
0888220229
Email
info@natalyoga.net
Website
https://natalyoga.net

Дата

30 сеп. 2022
Expired!

Час

10:30 - 12:30

Курс „Да станеш майка“

Пренатална подготовка за встъпване в майчинството с фокус върху емоционалните и духовните аспекти на бременността.

Това е курс в 5 срещи, в които заедно ще споделяме, чувстваме, мислим, творим и преработваме онези важни теми, които поставят началото на Новия Живот – емоционалния фон, в който детето идва и благодарение на който изгражда своето усещане за света. Всички сме чували колко е важно да сме спокойни и щастливи, докато носим Новия Живот. Но как да се случи това? В този курс ще ви помогнем да погледнете на процеса с очите на вдъхновението и да подкрепите емоционалното и духовното си тяло.

Когато научим благата вест, заедно с радостта и надеждата в много майки се отключват и множество въпроси, несигурности и дори страхове. В изследването и работата с емоциите може да открием ключ към една по-осъзната, лека и спокойна бременност. А всичко това става още по-възможно и приятно, когато преживяването е в защитена среда на единомишленици. В практическите ни срещи ще имаме възможността да си послужим с артистични, психо-социални похвати, за да разширим познанието за себе си и живота, който носим.

Предстои ни да изследваме заедно теми, като:

  • Духовният аспект на бременността
  • Ролята „майка“ – какво включва и готова ли съм
  • Страховете – дали всичко ще бъде наред и как да спра да се страхувам, защото знам, че страхът ми пречи и влияе на бебето
  • Партьорството и как се променя то
  • Перфектната майка и „достатъчно добрата майка“
  • Мечтае ми се и имам нужда от зареждане – практики за добро настроение
  • Връзката с бебето
  • Името и неговото духовно и емоционално значение
  • Защо се гневи по-голямото ми дете и как ще съвместявам гледането на две или повече деца

На помощ в работата с тези теми ще използваме и книгата дневник – „Докато Аз и Ти сме Едно“ на Росица Божкова.

Освен практическа част, в курса ще получите и подбрана информация, която да ви вдъхнови и подготви.

За записване, може да се регистрирате от бутона или да се обадите на 0888 220 229 (Ния) или да пишете на имейл info@natalyoga.net.

Водещ на практиката е Ния Коновска – инструктор по йога за бременни, йога за мама с бебе, фамилен консултант, магистър по артистични психосоциални практики и психодрама, обучаващ се психодрама асистент, психотерапевт към ФННД.

Цена за участие – 40лв за посещение (при свободни места в курса). Цена за цялостния курс от 5 модула – 160лв. Максимален брой участници – 10бр, минимален брой за провеждане на курса – 6 бр.

Записвания до 25 септември, вкл. на 0888 220 229 или на info@natalyoga.net.