fbpx
Детектор на карма – обучителен курс

Дата

08 окт. 2021
Expired!

Час

18:30 - 18:00

Детектор на карма – обучителен курс

Водещ Росица Божкова – Ука

Това е обучение за онези от вас, които се чувстват готови да навлязат по-дълбоко и систематично в процеса по Голямата промяна и сами да се включат като консултанти на други хора, за да им помагат в процеса по изчистване на карма. 

Обучението има Три нива:

Първо ниво – Детектор на карма / октомври – декември 2021 г./

След завършване на обучението ще можете да правите начална консултация, която да помага на хората с това да изследват за себе си кармичните причини за свои страдания – телесни, психо-емоционални, ментални, както и да ги насочвате към най-подходящите за тях методи и практики за изцеление и промяна. 

Тук се поставя основата на тази парадигма и теоретичната база, с която се работи на следващите две нива. Ще бъдат осъществени записи, които ще може да ползвате и онлайн.

Теоретичната част включва:

 • Какво представлява цялостната личност и различните тела на човека;
 • Физическо, Психо-емоционално и Ментално тяло и влиянието на преживяванията ни върху тях;
 • Какво е травма и защо е важно да се открие първоизточникът на травма . Основополагаща травма и кластерни преживявания; Как се диагностицират и откриват;
 • Влиянието на травмата върху възприятията на реалността. Връзка на карма с травма. Как се “чисти”карма;
 • Карма и дхарма – кода на душата, основни желони на съдбата;
 • Седемте венчелистчета на Лотоса – добродетелите, предизвикателствата и сенките;
 • Седемте чакри и работата по тях;
 • Как да диагностицираме коя чакра е наранена и какви са най-подходящите методи и практики за работа с тях;
 • Работа със Сянката и скритата същност на седемте смъртни гряха;

Практическата част включва : 

Как да правите енергиен/ мускулен тест/ за връзка с подсъзнанието и как да влизате в рапорт с него. Използването на махало;

Как да извличате информация и каква е важната информация

Езикът на тялото и неизказаното

Какви въпроси да задаваме и как да систематизираме информацията;

Второ ниво – Практик регресионист

Това обучение предстои 2022 г. януари – март, като практиките ще бъдат изнесени в два уикенда;

Със завършването на това ниво ще се научите как да правите регресии и как да помагате за събирането на фрагментите на душата от миналите прераждания. Теми, с които ще може да помагате на другите са :

 • мисията на душата, 
 • Лечение на психоемоционални травми;
 • Проследяване на извора на физическата симптоматика и лечение на енергоинформационната структура от травмите на минал живот; 
 • Партньорски отношения от минал живот;
 • Разрешаване на кармични и роднински отношения, свързани с  минал живот;
 • Други заявки;

 Трето ниво – Практик Констелатор

Това ниво ще бъде насочено главно работа с миналите прераждания през метода на констелациите. Това обучение се предвижда от септември 2022 г.,като до него ще бъдат допускани само завършилите предишните две нива. 

Обучението може да ползвате и за своя лична системна работа. При завършване на всяко едно ниво и положен изпит – практика , ще получите сертификат. 

Кога : всеки петък от 18:30 – 21:00 за месеците октомври и ноември, като през декември практиката ще бъде събрана в един уикенд 10,11 и 12 декември извън София, общо 9 модула по 2 :30 часа теория и 15 часа практика в рамките на уикенда; 

Дати на провеждане: 8,16,22,29 октомври,  5,12,19,26 ноември – може и онлайн, и 10,11 и 12 декември присъствено.

Цена : 200 на месец, двукратно плащане – 300 лв. до 30 септември и 300 лв. до 1 декември, 570 лв. за еднократно плащане до 30 септември. За членове на клуба 20 процента отстъпка. 

Член на клуба е всеки, който участва като представител в услуга на информационното поле и заплаща членски внос 33 лв. Членовете на клуба посещават констелациите безплатно и ползват от 10 до 20 процента намаление за практики, водени от Ука. 

В цената не влизат разходите за нощувка и храна на декемврийския ритрийт, което вероятно ще бъде 50 лв. на вечер във вила Синтика, Сандански.

Може да се включите и онлайн за теорията, но практиките ще бъдат провеждани на живо!

Теоретичните модули ще бъдат преживявани и през констелационни похвати. Ако участвате онлайн, е необходимо да си подсигурите необезкоявана среда без разсейващи фактори.

Повече от Росица Божкова /Ука :

Реших да направя това обучение, за да споделя годините натрупан опит и познание. Аз съм, признавам – от онези странстващи души, които обикалят навсякъде, но не принадлежат напълно никъде. Във всички общества, в които времето ме заведе се свързвах с хората, с учението, с практиката, но знаех, че имам свой път, който синтезира, но не копира, взема това, което му съответства, но не изтрива всичко останало. Бог , истината, имат много имена, абсолютна истина няма, защото Бог гледа през очите на всеки от нас и затова ни прави уникални. За всяко време познанието се дава по нов начин, еволюцията е процес  на непрестанно обновление. 

Това, което ще споделя не е ментална система, която съм взела отнякъде наготово, а синтез на приложени знания и опит в сферата на трансперсоналната психология, който през годините ми разкри една обща картина, търпяща непрестанно обновление. През годините съм преминала през много обучения и опитности, както от Изток – йога, даоистки практики, шамански подходи, така и от Запад – магистърска степен по психология, алтернативни подходи,като хипнотерапия,семейни констелации,енергийна психология,интегративно дишане,кармичен мениджмънт / по Геше Майкъл Роуч и много други.

От години прилагам тези знания в моята лична практика и сега е времето да споделя тези познания с онези от вас, които се чувстват готови да участват активно в Голямата промяна и да помагат и на други хора в тези времена на преход.