fbpx
Да открием урока в раната си

Дата

04 мар. 2021
Expired!

Час

18:30 - 20:00

Да открием урока в раната си

Ген ключове и констелации

Да открием урока в раната на изолацията!

Какъв ли щеше да бъде животът ни ако можехме да трансформираме усещането на ИЗОЛАЦИЯ  в свързаност, топлина и ГРИЖА ? 

А НИЕ МОЖЕМ ДА ГО НАПРАВИМ!

Искаш ли да разбереш как?

Тази рана е по различна от всички останали! В нея не само се съдържат семената от първите 5 рани, а някакси тя ги преживява и разбира всичките! Това е една рана, която най- силно ни отделя от нашето тяло и емоции. Тя създава в нас усещането за една хладна и категорична правота. И както ни отделя от нашето тяло и емоции, по същия начин ни отделя от всички останали. Кара ни да мислим, че никой няма да ни разбере и по този начин ние сами се изолираме от другите. До някаква степен другите наистина може да не могат да разберат напълно усещанията, мислите, визията на човека, който има тази Свещена рана, защото този човек наистина има дарбата да вижда много надалеч в бъдещето и притежава изключителна сетивност. Тук идват въпросите:  За да бъдем свързани с някой, задължително ли е той да ни разбира на 100%? До кога това, че някой не ни разбира ще ни държи в отделени от него? От кой зависи да бъдем разбрани? В тази рана се крие една изключителна сила, а именно силата на грижата! Грижата към нас самите, към другите, към природата, към живота…към всичко живо! Когато успеем да излекуваме тази рана в себе си ние ще успеем наистина да усетим, че всички сме част от едно цяло. Дълбоко в себе си, ще преживеем, че няма нищо, което да съществува изолирано в този свят. Чувството на самота ще изчезне от живота ниКаним ви този четвъртък да изследваме най-мистичната рана от 6-те, да видим како ще открием заедно за нея!

Повече за поредицата срещи „Ген Ключове и констелации“:

В свят, в който стремежът за постигане на щастие е издигнат почти в култ, на пръв поглед изглежда малко странно някой да ви кани на събитие, в което ще се говори за рани. И то за тези рани, които не са по тялото ни, а са вътре в нас – в сърцето ни, в душата ни. Дори и да са се случили отдавна и успешно да сме ги “забравили” и потиснали, истината е, че без да ги видим, признаем и освободим, оставаме техни пленници и  колкото и да се стремим към щастие, продължаваме да чувстваме болка, страх и несигурност.  Всеки дискомфорт в живота ни е тук да ни научи на нещо, а осъзнаването на урока, който ни носят нашите вътрешни рани, е всъщност пътя към тяхното освобождение. 

Ген ключовете са океан от познание, което е изключителен дар за човечеството в този съдбоносен етап от развитието му, когато лечението на планетата и на колективното несъзнавано, минава през личния процес на всеки от нас. Ние носим отговорността за своето собствено лечение и осъзнаване, за да трансформираме своята собствена сянка, и макар това да е едно дълго пътуване, с ген ключовете разполагаме с карта и компас за пътешествието. 

Каним ви да започнем заедно едно изследване в рамките на 6 седмици на 6-те основни рани в човека /раната на подтискането, на отричането, на срама, на отхвърлянето, на вината, на отделеността/. 

Това ще е едно цялостно преживяване, в което:

  • Ще научим повече за всяка една рана – как тя се проявява в живота ни, какъв урок ни дава, как може да я преобразим в наше предимство, какво да правим, когато усетим болката от нея;
  • Чрез лично преживяване ще открием кои рани се активират най-често в живота ни и в кои сфери (семейство, работа, приятели, връзка със себе си и т.н.)
  • Ще открием практични начини да се справяме с раните си в ежедневието, без да реагираме първосигнално;  

Ваши домакини ще бъдат:

  •  Росица Божкова – Ука , психолог, фасилитатор на групи за себеразвитие  и констелатор, създател на студио “Янтра”
  • Мария Цветкова – съ-създател на Gene Keys Bulgaria (за да научите повече за нея натиснете ТУК)

Малко думи за двата основни подхода, които ще се използват по време на поредицата:

“Ген ключове” е система за себепознание, която по един изключително нежен и вдъхновяващ начин ви води към вашето истинско АЗ.

Това е система, която може не само да ви разкрие най-силните и естествените ви дарби, но да ви поведе по пътя на разкриването им в живота ви. Чрез мъдростта на ген ключовете ще видите много ясно моделите на поведение, които ви саботират в живота и ще ви покаже как да ги трансформирате в позитивни модели, които ви подкрепят и ви помагат да живеете живота си такъв какъвто искате и заслужавате.

Създателят на системата „Ген ключове“ е Ричард Ръд, един изключителен поет, изследовател на езотерични теми и дълбоко посветен човек на службата към гения на другите! В системата са преплетени множество древни и по нови учения, системи, философии, но най силен отпечатък са оставили – древната китайска мъдрост – И ДЗИН, Генетиката, Психологията на Юнг, Астрологията и учението на Петър Дънов.

Констелациите са метод, който ни позволява чрез директно преживяване да се потопим в уроците на информационното поле и да видим корена на проблема. Те могат да се ползват не само за теми, свързани със семейната система, но и за всички въпроси, които имат нужда от осветляване и яснота. За случая са ценни най-вече с това, че нагледно илюстрират чрез преживяване с тялото и емоциите теми, които иначе биха останали само като ментални концепции.  

ВХОД: дарение

Може да запазите своето място като се регистрирате от формата в края на тази страница.

По време на събитието ще бъдат спазени всички необходими условия за безопасност.

Очакваме ви!