fbpx
Ваксинациите и информираният избор – лекция с д-р Ирена Маждракова

Дата

26 ное. 2022

Час

18:30 - 20:30

Ваксинациите и информираният избор – лекция с д-р Ирена Маждракова

Родителството изисква взимане на трудни и отговорни решения. Информацията, която ни заобикаля често може да ни подведе в своята еднозначност или липса на дълбочина. Целта на тази лекция е да ви запознае с основна и важна информация, свързана с ваксинациите и да ви помогне в този важен родителски избор.

В нея ще научите:

  • За и против поставянето на ваксини
  • Последствия от ваксинациите и разяснение за инфекциозните болести
  • Примери от практиката
  • Тестове, които можем да направим в България за по-информиран избор
  • Как да се върнем в изходно ниво на здраве след ваксинация

Това е въвеждаща лекция към цялостен курс, който обстойно ще разглежда инфекциозните болести, тяхното значение, възможности за лечение и  начини за превенция. Следващите лекции ще се провеждат веднъж месечно и спрямо интереса на групата.

За записване: Пишете ни на info@natalyoga.net или се обадете на 0878115851

Тази лекция може да бъде посетена както онлайн, така и на живо, но със задължително предварително записване! Моля уточнете как желаете да я посетите, тъй като присъствените места са ограничени.

Цена: 40 лева

Водещ на лекцията и цялостния курс е д-р Ирена Маждракова, управител на Консултативен център за хармонично здраве „Хела“, лекар, класически хомеопат, магистър-психотерапевт на лица с увреждания, EFT-терапевт, шуслеров терапевт, цветотерапевт.

​Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. в Медицинска академия, София. През 2004 г. придобива специалност по Клинична лаборатория.

Хомеопатия специализира от 1996 г. до 1999 г. През този период се обучава и в Международната хомеопатична школа на  Дж. Витулкас – Гърция. През последните години продължава следдипломното си обучение по хомеопатия в Индия. Има повече от 15 години стаж като лекар-хомеопат и е един от малкото специалисти в България с Европейска диплома по хомеопатия. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България. Има диплома за шуслеров терапевт.

Придобива магистърска степен по психотерапия на лица с увреждания. Завършва редица психотерапевтични школи – EFT-терапия (Техника за емоционална свобода), позитивна психотерапия, игрова терапия, сандплей терапия.

През 2013 г. завършва двугодишен курс на обучение по аюрведична медицина. Придобива задълбочени познания по нутриционистика и използване на биологично-активни добавки.

През 2014 г. завършва курс за терапия с Австралийските цветни есенции. Сертифициран преподавател към Australian Bush Flower Essences.