fbpx
Сътворете мечтата за своето дете

Сътворете мечтата за своето дете

Арт сесия за среща с душата на детето „Мечта за теб“

Vision board 2Тук и сега с детето сте едно. Тук и сега дишате като едно. Плодът във вас усеща всяка вибрация и емоция. Сега е моментът, в който можете да визуализирате мечтите за вашето дете, да го благословите и дарите с най-скъпите и ценни качества за вас. В студио Янтра ще имате това пространство и време да творите, да обедините енергията си с други носещи живот, да отворите сърцата си и да дадете попътен вятър на новия живот.

Всяка бъдеща майка изработва карта на мечтите (Vision board) за своето дете и така дава израз на мечтите, които носи дълбоко в себе си. Средствата и похватите са индивидуални. Могат да се изградят символи, които да са носители на определени качества на детето или конкретно да се изпишат благосъстояния като богатство, здраве, любов, творчество, кариера и други. За по-ясно олицетворяване на качествата те се изграждат посредством картинки, снимки или рисунки на майката.

Медитацията върху всяко едно качество и цялостната визия на картата помага да насочите мисълта си към утробата и да обгърнете детето си с тези качества. Сътворената карта на мечтите открива светло бъдеще за детето ви и колко по-често насочвате мисълта си към нея, толкова повече и детето във вас се доближава до мечтата ви за по-добър живот. Може да се сътвори стих, в който да се обединят всички желани качества и да го пеете на детето си, докато е в утробата ви, а и след като се роди.

Обсъдете и споделете картата на мечтите с партньора си, за да сътворите обща мечта за вашето любимо създание.