fbpx
Наталйога

Психологическа консултация

В рамките на час може да се ориентираме за произхода на проблема и да се насочим към неговото конкретно решение. Търсим във всички тела и измерения – биологично, физическо, биохимично, енергийно, емоционално, ментално, духовно, кармично, семейно (системно и кармично) минали прераждания. Човешкото същество е много по-сложно устроен организъм, отколкото сме свикнали да мислим, с корени много по-дълбоки от това, което наричаме Аз. Обикновено проблемите, които не можем да решим със своето съзнателно Аз, се коренят в трансперсоналната ни история, отвъд това, което помним. Така че, първата ни среща е диагностична – с помощта на тест намираме произхода на проблема и правим стратегически план за справянето с него.  Решението може да ни отведе до използването на различни методи – традиционни и алтернативни, включително психотерапевтична работа, ТЕС – Техника за Емоционална Свобода, изследване на минал живот, семейни констелации, консултация с хюман дизайн, ген ключове, астролог, алтернативно лечение, йога, холотропно дишане, медитации, лечение на пренатална травма. Ще бъдете насочени към конкретни специалисти, които да ви помогнат, ако проблемът изисква по-дългосрочна работа. Ако не, често и една консултация е достатъчна, за да получите стимул и посока.

Повече за метода: с помощта на енергиен / кинезиологичен тест се откриват основните блокиращи вярвания, ограничения и първопричини за даден проблем, както и наличието на основополагащи травми и техният произход. Основополагаща травма е всяко събитие с негативно продължително въздействие върху личността. Това събитие може да се е случило в ранното детство , дори в пренаталния период или по време на раждането , да е напълно забравено или потиснато, но да продължава да оказва влияние и до днес. Откриването на основополагащата травма е съществено за разрешаването на проблема и освобождаването на емоционалния заряд, заключен в него. Прочетете повече в Медии.

Магистър – психолог, писател, йога инструктор, сертифициран хипнотерапевт и констелатор, преминала през обучения по : енергийна психология и меридианни подходи, AIT ( Advanced Integrative Technique), Soul Detective work, базов  курс “Пътя на Шамана”, непрестанно обогатяваща своите познания на семинари и конференции у нас и по света .

“Вярвам, че човешкото същество е много повече от това, което то самото знае за себе си. Предисторията на личността – и в генетичното наследство, и в пътя на душата през предишните и превъплъщения, крие много загадки, но и отговори на днешните “проблеми”, невъзможности и ограничения. Предизвикателствата, които ни поднася съдбата, са сценария, по който живота ни рисува една Голяма Картина, в която главния въпрос Кой съм аз? – остава отворен.

Тук съм, за да погледнем в дълбокото и да потърсим заедно – какво стои отдолу, под уж видимото… “

Понякога чувстваме, че животът, който живеем не е това, за което сме се родили. Чувстваме, че имаме потенциал, който стои невключен, неоткрит, заспал, депресиран, отказал се от себе си, от мечтите си. Светът ни тежи и не знаем какво да правим, накъде и как да продължим, за да открием своя автентичен извор. В плен сме на модели, които сме създали някога или сме получили в наследство, на товари, които носим без да знаем защо и откъде ни идват. И това са уроците, които сме дошли да приемем, научим и освободим .