fbpx
Наталйога

Подарък

В Студио Янтра може да намериш:

 • йога класове за бременни, в които да се погрижиш за тялото и духа си, като се раздвижиш по лек и приятен начин, релаксирано и с усмивка;
 • дихателни и медитативни практики, които да превърнат бременността ти в спокойно и положително преживяване, като се научиш как да се свързваш и да изпращаш любов и радост на бебчето в утробата ти;
 • да посетиш специализираните курсове за пренатално възпитание;
 • да получиш психологическа консултация при завишена тревожност или друг проблем ;
 • да участваш в специалните арт ателиета по рисуване, пеене, в женски кръгове за подкрепа, в курсовете за осъзнато и активно раждане, където да научиш всичко необходимо за предстоящото раждане и първите грижи за бебето;

Здравей, Носеща живот в себе си!

Приветстваме те с добре дошла в нашето семейство, в което можеш да бъдеш съпътствана и подкрепяна в твоето пътуване към майчинството! Ако за първи път ще ставаш майка, ти предстоят големи промени, които вероятно вече предчувстваш. Идва дете, което оттук-нататък ще бъде част от живота ти и вече нищо няма да бъде същото. Това е изцяло нов свят, за който си заслужава да се подготвиш. За да ти помогнем в морето от информация, в което може да се изгубиш, ще ти представим накратко какво можеш да намериш при нас.

При нас ще намериш този тип информация, в който естествените, холистични и положителни подходи към идването на новия живот са приоритет и който ще ти помогне да бъдеш майката, която си мечтала да имаш.

След раждането можеш да се включиш в часовете ни за мама и бебе, да посетиш лекции за развитие на вътрешния свят на детето, в музикалните занимания за бебета и малчовци, където освен игрите и развиващите упражнения, изграждането на здрава и любяща връзка е основният акцент. А ако имаш нужда от подкрепа в семейните отношения, предлагаме и фамилна терапия и семейни констелации и консултации.

С грижа за новия живот, който идва!


По-долу можеш да получиш своя подарък – приложението към книгата „Докато Аз и Ти сме едно„, в което ще разбереш как да ползваш релаксации, така че да предадеш желани от теб качества на детето, което носиш в себе си.

Това е малка част от он-лайн курса „Докато Аз и ти сме едно“. Ако искаш да задълбочиш своите познания в посока на това:

 • как да имаш осъзната и щастлива бременност;
 • как да трансформираш своите негативни преживявания и емоции;
 • как да предадеш желани от теб качества на детето, което носиш;
 • как да общуваш с него така, че да създадеш здрава и любяща връзка;
 • как да работиш със страховете и опасенията си;
 • как да се подготвиш за своето раждане по най-добрия начин;

Всичко това можеш да намериш и сега в книгата-дневник „Докато аз и ти сме едно“ , заедно с другите ни продукти за осъзната бременност и раждане.

Ако ти харесва това, което правим, сподели с приятелка, за да вземе и тя своя подарък…