fbpx
Наталйога

Писма до детето

Писма до детето – в курсовете насърчавам майките да пишат писма до своето дете, в които да вложат своите мечти, представи, чувства, тъй като според Ведическата традиция всеки пламенен копнеж на майката по отношение на бъдещото и дете се реализира след това в живота му.  Това са някои от писмата, качени тук, за да послужат на Вашето вдъхновение…


 

1. Здравей,  мой прекрасен и слънчев  Кайо!
Искам с това писмо да опиша всичките свои мечти, идеи и копнежи, които свързвам с теб и твоето бъдеще. По този начин искам да предначертая пътя ти, а както знаеш – майчините силни пожелания застигат…

Моята дълбока представа за теб е, че ти ще бъдеш едно изцяло здраво, спокойно,  дълбоко, мъдро и  много щастливо същество.  Твоята  основна мисия ще е да създаваш хармония около себе си, да омиротворяваш и сплотяваш хората и да работиш за духовното развитие на света.

Ти ще си пълен с многостранни интереси – ще ти се отдават както изкуствата – музиката, играта с цветове и форми, така и логическите и аналитични занимания, като шахът,  геометрията и алгебрата.

Ще изпитваш любопитство към палитрата от разнообразия на света и космоса. Ще се стремиш да разбереш и научиш нещата в тяхната дълбочина и многопластовост.

Освен това ще си спортна натура и ще харесваш спортове, свързани с природата – ще си добър планинар, скиор, и плувец.

В своята зряла и съзнателна възраст, ти ще съчетаваш  в професионален план работа с лични качества и хобита, т.е. ти ще изкарваш парите си от това, което харесваш и обичаш да правиш. То ще е свързано основно с ръководене или водене на хора. Ще притежаваш много въздействащо излъчване. Ще имаш силно изразена магическа харизма и лидерски способности. Ще бъдеш прекрасен оратор, притежаващ дар слово,  осанка, красота и мъжественост . Ще излъчваш сила, енергия, сигурност, спокойствие и увереност. Ще умееш лесно да създаваш доверие в хората, да ги повеждаш след себе си, да довеждаш започнатите дела до край и да постигаш целите си.

В личен план ти ще водиш един интересен, разнообразен и охолен живот, свързан с много пътуване. Ще се обграждаш с най-подходящите  хора, общества, култури  и идеи, които ще те подкрепят  по пътя. Ще имаш голямо, здраво и крепко семейство, изпълнено с много радост, смях и  духовност.

Така те виждам аз в този свят мой малък и прекрасен Кайо!  И преди да те прегърна нежно искам да ти благодаря, че ме избра за твоя майка и че ми даде възможност толкова много да порасна и да се променя. Благодаря ти, че ме върна към една загърбена и пренебрегната от мен самата същност, която е толкова красива, стойностна и важна.

Обичам те и те чакам с нетърпение,

Мама


2. Здравей Бебчо!
Пиша ти това писмо, за да ти кажа още веднъж колко много те обичам и с какво нетърпение те чакам. Тъй като светът е едно безкрайно интересно и вълнуващо място, като дойдеш има много неща, които искам да ти покажа. Сигурна съм, че като се родиш с теб и баща ти ще се забавляваме много и много ще се обичаме.

Както вече съм ти казвала, аз съм убедена, че ти ще имаш потенциала да изпълняваш всяко свое желание. Само трябва да запомниш, че това не само не е трудно, а дори е една от основните ти цели, защото по своята същност всеки човек е Създател. Не искам да ти казвам какъв да станеш като пораснеш, защото това за мен не е важно. Важното е само да си щастлив и добър човек. И ако сега, докато си още част от мен ти пея, свиря, рисувам, показвам ти известни картини и ти чета стихчета, това не е за да ти дам някаква насока, а само за да ти покажа колко многолика е красотата в живота ни. А пък съм сигурна, че като се родиш ти също ще имаш много неща, на които да ни научиш.

И бебчо, искам да знаеш, че аз отдавна усещам съзнанието ти в своето и нито на този, нито на който и да било друг свят има сила, която да може да ни раздели. Аз винаги ще бъда до теб и ще те подкрепям във всичко.

И така, предлагам да продължим да се наслаждаваме на времето, в което сме част един от друг, а когато се родиш с татко ти ще бъдем първите, които ще те посрещнем и ще те засипем с любов и радост.

Обичам те!

Мама


3. Писмо до теб, чакано и обичано дете!
Здравей, ти, който толкова обичам и очаквам!

Ти, който създаваш радост и чудеса в живота ми още преди да си се появил на този свят.

Знам, че ти си смел, светъл и радостен. И си силен. Имам да ти разказвам толкова неща! За всички знаци, свързани с теб още преди да усетя появата ти, за всички пътешествия, които преживяхме заедно и за които ти ми даваше сили.За видението на светлия и прекрасен мъж, който излъчваше толкова любов и се появи сякаш да ми покаже каква е душата ти. За двата влюбени гълъба на прозореца, когато мислено помолих за знак за теб и бъдещата ти поява.

Затова знам, че ти си едно усмихнато дете, хармонично и спокойно. Знам, че обичаш пътешествията, дори повече от мен и баща ти. Знам, че с интерес и любопитство приемаш всичко ново. Знам, че гледаш на трудностите само като на още една възможност за израстване. Знам, че си човек, който раздава подкрепа и обич на другите и получава от тях много любов. Знам, че ни предстои най-хубавото пътешествие в живота ЗАЕДНО!