fbpx
Наталйога

Отзиви

”Откакто аз самата приложих наученото в тази книга, не спирам да я препоръчвам и подарявам на онези мои близки приятелки, които забременяват. Толкова много ме промени и вдъхнови по времето на моята бременност, че искрено желая на всяка една бъдеща майка да има досега с тази книга!”

Теди

”Тази книга ми помогна да видя бременността си в съвършено друга перспектива. Разбрах колко е важно да се свържа с детето си още отсега и как да правя това , така че то да чувства моята любов и подкрепа. Най-хубавото е, че вече знам какво да правя, когато преминавам през своите предизвикателства , така че да се чувствам спокойна , че правя най-доброто за него.”

Силвия

“Чувствам се истинска късметлийка , че попаднах на тази книга! Така се радвам, че имам достъп до това знание! Мисля си, че това заслужава да бъде преподавано още в детските градини, училищата, да бъде изучавано по срещи, семинари и университети. Това е училище за живота и е безценно за всички майки. “

Вероника

След посетен час от курса се чувствах балансирана и спокойна. Даде ми увереност, знания и среща с други бременни. И съм убедена, че всички тези положителни състояния помогнаха за една лека бременност и затвърдиха усещанията и представите, които имах към малкото човече в мен.

Ивана

Детето ми се развива много бързо, разбираме се със знаци и звуци още откакто се роди. Отчитам това като ефект от пренаталната ни връзка.

Мария

Курсовете и заниманията ми помогнаха да осъзная и усетя по-дълбоко връзката както между мен и очакваното дете, така и с „детето вътре в мен“. Познанството ми отвори нови хоризонти за изследване и учение за по-добра връзка с детето и след раждането, провокира интерес за търсене и стремеж към по-осъзнат и емоционално балансиран живот в семейството.

Здравка