fbpx
Наталйога

Консултация за бременността и раждането

Времето на бременността често е съпроводено с активиране на тревоги, съмнения и безпокойства, които по-добре да бъдат освободени и трансформирани, отколкото да ви съпровождат в този най-ценен период. С помощта на Роси и нейния богат опит в работата и с бъдещи майки, може да получите подкрепа и насока, съобразена с вашите нужди и скрити ресурси. Също ако имате нужда да се консултирате за раждането или пренаталното възпитание , може да го направите както сама, така и с партньора си.

В рамките на час ще може да изследваме и освободим определен емоционален проблем, който ви тревожи или травматично преживяване (например предишно раждане или аборт). Също може да ни потърсите при натрапчиви мисли по отношение на здравето на бебето и раждането, при преживяно насилие, ако се чувствате неуверени и тревожни, при семейна криза, или специфични психо-емоционални проблеми. Тъй като връзката със собствената ни майка е от особено значение, когато ние ставаме майки, често по време на бременност се налага да поработим за възстановяването на качеството на тази връзка. За това помага методът „Семейни констелации“ и по-специално „Прекъснато движение към майката“. Прочети още! 

Често е достатъчна и само една консултация, за да се освободите от конкретен проблем.

Консултацията се провежда с Росица Божкова – Михайлова , психолог, дула и йога инструктор, автор на книгата “ Докато Аз и Ти сме едно”, с допълнителни сертификации за Childbirth Educator,
SDW, Hypnoterapy, PEAT, EFT, Семейни констелации, AIT и др

За записване на консултация, моля пишете ни на info@natalyoga.net  или телефон 0878115851

Цена: 40 лв., около 60 минути