fbpx
Наталйога

Йога за мама и бебе и други занимания за бебета

Повече информация за програмите ни за бременност, раждане, бебета и малчовци, може да откриете на специализирания ни сайт www.natalyoga.net

До септември няма да има редовни часове.

В студио Янтра може да откриете множество полезни преживявания за вас и вашето бебе – йога, музикални занимания, курсове, бебе-йога лагери, лекции и семинари. Следете нашата програма и редовен график за детайли.


Йога за Мама и Бебе

  Упражнения и масаж за най-малките, с които заедно се забавляваме и общуваме с радост. Продължителността на заниманието е 90 мин. и в него има както индивидуални упражнения за майката и за детето, така и комбинирани за двамата. За майката упражненията са предимно за възстановяване след бременност, за мускулите на тазовото дъно, кръст, горната част на гърба, раменете, краката и стъпалата.  

Йога за Мама и Бебе дава възможност на бебчетата да пообщуват помежду си,  докато мамите правят техните упражнения.

Часът е подходящ за бебчета от 40 дена до прохождане!


Музика за бебета и малчовци

Какво е „Бебешка музика?”Това са развиващи музикални занимания в малки групи за родители и деца на възраст от 3 месеца до 3 години. Те са специално подготвени и поднесени по начин, който е занимателен и приятен за децата. Използват се дрънкалки, дървени кубчета, музикални инструменти, подходящи играчки.   В един музикален час динамично се редуват песни, танци, музикални игри, ритмологични занимания, слушане на музика. Специален акцент е поставен на музикалната анимация – или ритмичното свързване на движения с музика. Основен двигател на заниманията са майките или близките хора, с които децата работят в групата. Те пеят, имитират звуци и движения, танцуват, а децата се запознават с обстановката и другите деца, с музиката, движенията и песните и се включат активно тогава когато са готови. Клас „Бебок” и Клас „Малчо” Музикалните занимания на „Бебешка музика” са обособени в две възрастови групи с водещ Елица Ткачова:  

  • Клас „Бебок” –  за бебета от 3  до 12 месеца;
  • Клас „Малчо” – за деца от 1 до 3 години;

Още информация за заниманията има на www.rabotilnicata.com