fbpx
Наталйога

Индивидуални сесии

с предварителна заявка на 0878115851 или info@natalyoga.net

Индивидуални сесии с гонг и тибетски купи

със Стойчо Георгиев

За разлика от груповите сесии при личните сесии водещият се фокусира през цялото време върху намерението на слушателя, като изпраща информация към гонга, а гонгът отговаря с подходящите честоти. Това се случва на всички нива – физическо, ментално, емоционално и духовно.
Продължават около час, през който звукът на гонга може да се изменя по ритъм и интензитет. Освен гонг в личните сесии се използват и тибетски купи, Така според личното възприятие личната сесия може да бъде музикално преживяване, релаксация или по-дълбоко преживяване на медитация, терапия и себеизцеление.

Личните сесии могат да бъдат използвани и с конкретно намерение, като например премахване на блокажи, освобождаване на емоционална болка или намиране на дълго търсен отговор на конкретен въпрос, вълнуващ слушателя. За целта водещият провежда кратък разговор с човека, който ще приема вибрациите. Така сесията е по-фокусирана, тъй като и двамата съзнателно насочват вниманието си към постигане на намерението. Когато започне практическата част, слушателят се отпуска изцяло В този момент намерението се превръща във вибрация и се обединява с вибрациите на гонга. Като инструмент, който изразява Космическия Разум, гонгът изпраща информацията, получена от водещия, и вселената отговаря, като приканва гонга да изрази точните честоти, необходими за постигане на намерението. Това позволява на слушателя да започне незабавно да резонира на честотите на гонга и чрез този резонанс вибрациите трансформират състоянието на човека, като го изцеляват.

Цена : 1 час – 40 лв.

Индивидуални сесии с Минсаида

Баланс на чакрите в човешкото тяло – енергийна практика
В тази практика за баланс на енергийните центрове ще си говорим много. С лек, повърхностен тай масаж ще подготвя тялото и ума Ви за същинската работа по чакрите. След това ще Ви насочвам сами да достигате до изводите къде по енергийния канал има блокаж или преразвитост, къде има напрежение и защо. С нежна, лечебна музика от Изтока за фон, можете да направите едно неподозирано пътешествие в дълбините на душата си, за да усетите сами как да направите живота си по-хармоничен. Практиката е изпъстрена с визуализации и релаксации, които помагат да отворим сетивата и подсъзнанието си максимално.
Баланс на чакрите в човешкото тяло – енергийно-танцова практика
Индивидуален подход при подбора на най-подходящите танцови движения, с които се постига оптимален ефект за хармонизацията на енергийните центрове в тялото. Практика, в която има танц, но и медитативни техники, визуализации, релаксации. Всичко това е съобразено с индивидуалните нужди на всеки и носи усещане за хармония и баланс, спокойствие и мир със себе си.
Хармония между четирите стихийни елемента в нас – танцово-енергийна практика
За желаещите да се отдадат по-дълбоко на баланса на четирите стихийни елемента (земя, въздух, огън, вода) предлагам индивидуална практика, посветена на тази задача. Тук съм водена от личните си наблюдения и усещания за блокажи или свръхприсъствие на конкретна стихия. С няколко леки танцови движения работя индивидуално за успокояването или активирането на елементите в нас. Прилагам и практики за визуализации и упражнения на мисълта и интуицията, подпомагащи доброто усещане и владеене на елемнтите.

Танцов урок – техника, пречупена през духовно-енергийна работа и изкуството да импровизираме
Любовта ми към танца не ми позволява да откажа индивидуална практика и на жени, които искат просто да танцуват. Тук обаче ще Ви преподавам движения, без да хореографираме. Ще Ви науча как свободно да импровизирате и как свободно да изразите себе си с танц без граници. Заедно с това, трябва да сте готови за многото истини, които ще изскочат покрай уж „само танц“. Защото аз не мога да работя чисто танцово. И не мога да преподавам, без да свързвам танца с енергии и дълбини, до които достигаме заедно, в процеса на творчество и осъзнаване. Танцовите стилове, които преподавам са: трайбъл фюжън, ракс шарки, саиди, балади, шааби (египетски и магребски вариант). А аксесоарите, с които мога да Ви науча да боравите, са бамбукова тояга или бастунче (саиди), воали (един или два), ветрила, крила на Изида, сабя (дълга ушу сабя, извита сабя за близкоизточни танци, къси самурайски катани), свещи (свещи в чаши, свещи върху метален поднос)
Индивидуална програма – упражнения, йога, лечебна гимнастика за гръбначни проблеми
Индивидуална работа за превенция и корекция на проблеми, свързани с гръбначни изкривявания, неправилна стойка, болки в гърба, възстановяване след тежка бременност, подсилване на мукулатурата по време на бременност или рязко сваляне/качване на килограми. Разбира се, танц отново ще има, но той ще бъде свързан с конкретните проблеми с гърба, кръста или други части на опорно-двигателния апарат. Това занимание е комплекс от упражнения от фитнес, каланетика, стречинг, йога, или такива, създадени от мен, които съм комбинирала по конкретен начин за най-добро изграждане или възстановяване на мускулатурата, поддържаща гръбнака в оптимално здраве и позиция.
Индивидуална програма – танц, йога, техники на дишане, визуалицации, релаксации и медитации за различни проблеми
Движенията от арабския танц, комбинирани по определен начин, в зависимост от индивидуалните нужди с асани от йога, могат да имат благотворно влияние върху някои проблеми, състояния и заболявания. Индивидуната практика се допълва и от подходящдящи техники за дишане, медитация, релаксация и различни визуализации. В помощ е за подобряване на проблемите на менопаузата и предменопаузата, състояния на тревожност и панически атаки, несигурност и страх от предприемане на определни действия, отрицателно мислене, някои симптоми от заболявания на щитовидната жлеза, болезнен месечен цикъл и тежък предменструален период.

Цени:

Баланс на чакрите в човешкото тяло – енергийно-танцова практика: 1 час : 40 лв

Хармония между четирите стихийни елемента в нас – танцово-енергийна практика: 1 час: 40 лв

Танцов урок – техника, пречупена през духовно-енергийна работа и изкуството да импровизираме: 60 мин – 40 лв

Индивидуална програма – упражнения, йога, танц за гръбначни проблеми: 60 мин: 40 лв

Индивидуална програма – танц, йога, техники на дишане, визуализации, релаксации и медитации за различни проблеми: 60 мин: 40 лв