Екип, Контакти

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ – НАШИЯТ ЕКИП Е ТУК ДА ВИ ПОМОГНЕ!

Свържете се с нас на : info (at) natalyoga.net

или на телефон: 0878 11 58 51


ЕКИП

Росица Божкова (Ука – Пурна)

Психолог, дула, йога инструктор, майка на три деца, автор на книгата – дневник “Докато Аз и Ти сме едно”

Роси е основател на студио Янтра, с богат опит в областта на пренаталната и перинаталната психология, йога за бременни, както и йога за мама и бебе. Тя е и създателят на курса “Носещи живот в себе си”, който е помогнал на хиляди майки за осъзната бременност и по-добро раждане и автор на “Докато аз и ти сме едно” – единствена по рода си книга за пренатално възпитание и подготовка за осъзнато раждане. Като психолог, Роси провежда и лични консултации, помагайки на бъдещите майки да освободят ненужни емоционални товари. Повече за нея може да прочетете ТУК.


irenaprofilepicИрена Павлова

Масажист, дула, инструктор по йога за бременни и Рейки мастър

Ирена има вълшебно сърце и ръце. Тя помага преди, по време и след бременността със специални масажни техники в зависимост от нуждата.  Много бъдещи майки разчитат на нея за облекчаване болките в гърба и кръста, лекуване с рейки, като и за енергийно затваряне след раждането.


niyaprofilepicНия Коновска

Мениджър на студио Янтра, инструктор по йога и йога за бременни, йога за мама и бебе

Ния е многофункционалният мениджър на студио Янтра, който освен че може да ви консултира за графика, продуктите и услугите, които студиото предлага, така и да ви омае с чаровната си усмивка и жизнерадостно присъствие в часовете, които води. Като инструктор по йога, йога за бременни и йога за мама и бебе, Ния наскоро премина и чрез личната си опитност през бременността и раждането, ставайки майка на чаровния Саши , който успешно и партнира в часовете за бебета и мами.  Дипломиран мениджър, наскоро Ния завърши и специалността артистични и психосоциални практики и психодрама, подготвяйки се да разгърне още по-успешно дарбите си в работата си с бъдещите и настоящи мами.


Калина Пешева

Водеща на йога за бременни

Калина е сертифициран водещ на практиката за носещи Живот в Себе си, с пет годишен опит в областта на йога за носещи Живот и йога за мама и бебе. Калина е майка на две деца.

lubaЛюбомира Лилова

Акушерка и дула

В лекциите, които провежда в студио Янтра, Люба ще ви запознае с това как протича нормалното раждане, какво да очаквате по време на него, както и ще ви даде полезни съвети, преди големия ден. С нея може да разговаряте за условията в различните болници, както и за много други важни за вас и бебето теми. Вижте ТУК повече за курса.


yoniprofilepicЙонка Петкова

Инструктор по йога за бременни, дула и акушерка

Йонка е дула и акушерка от новата вълна:) Нейните задълбочени познания в областта на раждането и първите грижи я правят безценен съветник на бъдещите майки. Често тя води и специализирани лекции по тези теми с цел най-добрата подготовка за големия ден и за след това. Може да си направите и лична консултация с нея.


eliprofilepicЕлица Ткачова

Музикант и детски педагог

Ели води забавните музикални занятия “Клас Бебок” и “Клас Малчо”, където от най-ранна възраст бебетата развиват отношение и усещане към музиката чрез преживяванията и на своите родители. Ели има уникален подход към децата, съчетан с много любов към музиката.


swetlakrygСветла Иванова

Инструктор по йога за бременни

Светлa Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15 годишна. Започва сама от книгите и през годините посещава много курсове при различни учители. Сертифициран йога инструктор е.

Завършила е:

*   Обучение на инструктори по йога за бъдещи майки към йога Алианс

*   Курс за преподаватели по йога за възстановяване след раждане

*   Йога мама и бебе

*   Курс за учители по йога за деца към ISPA

* Специализация към R.Y.E. (обучение за изследване на йога в образованието)

*  Акредитиран курс към Българска Ащанга Йога Академия и Йога Алайънс за Европа като RYT
Преподава хата йога с елементи на виняса флоу и ащанга за възрастни, както и йога за бременни и деца. Като майка на момиче и момче, тя искрено обича заниманията по йога за деца. Нейното образование по „Предучилищна педагогика“ в СУ и „Поп и джаз музика“ в НБУ помагат за неусетното преминаване на часовете за деца с приказки, игри и песни.
Светла от дълги години популяризира йога у нас и няколкократно е канена да съдийства на йога турнири. Тя е и почетен патрон на първото Европейско първенство по йога.

От четири години води колонка за йога за сайта Edna.bg и има стотици участия и програми изготвени за печатни и ефирни медии.

От 2008-ма година насам издава 4 двд-та – за йога за бременни, възстановяване след раждане, йога за деца и универсална програма за йога у дома, но смята, че нищо не може да замени живия контакт и енергията, когато се практикува  в група. Наскоро, 2017 г. издава “Вълшебна книжка”, невероятен подарък за малчуганите, в който света на йога оживява през приказна история.

Като типичен творец всеки неин час е разнообразен и изненадващ.

Пожелава ви приятни занимания и добри резултати в нейната компания!


 Бистра Танева

Консултант по кърменето, дула, инструктор по йога за бременни и масажист
Усмивката и ведростта на Бистра заплняват и зареждат .Тя е помогнала на не една майка и бебе за успешен старт с кърменето. Има дългогодишен опит и истинска дарба, които я превръщат в безценен съветник в онзи деликатен момент, когато бебето се появи, но въпросното кърмене е далеч от онази идилична представа, по една или друга причина.  За нея работата с Носещи живот и кърмачки е не само призвание, но и истинска радост. Ще го усетите по настроението и живия ентусиазъм, който влага както в часовете по йога за Носещи живот, така и в полезните лекции за кърменето, които води.

Comments are closed.