Екип, Контакти

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ – НАШИЯТ ЕКИП Е ТУК ДА ВИ ПОМОГНЕ!

Свържете се с нас на : info (at) natalyoga.net

или на телефон: 0878 11 58 51


ЕКИП

Росица Божкова (Ука – Пурна)

Психолог, дула, йога инструктор, майка на три деца, автор на книгата – дневник “Докато Аз и Ти сме едно”

Роси е основател на студио Янтра, с богат опит в областта на пренаталната и перинаталната психология, йога за бременни, както и йога за мама и бебе. Тя е и създателят на курса “Носещи живот в себе си”, който е помогнал на хиляди майки за осъзната бременност и по-добро раждане и автор на “Докато аз и ти сме едно” – единствена по рода си книга за пренатално възпитание и подготовка за осъзнато раждане. Като психолог, Роси провежда и лични консултации, помагайки на бъдещите майки да освободят ненужни емоционални товари. Повече за нея може да прочетете ТУК.


irenaprofilepicИрена Павлова

Масажист, дула, инструктор по йога за бременни и Рейки мастър

Ирена има вълшебно сърце и ръце. Тя помага преди, по време и след бременността със специални масажни техники в зависимост от нуждата.  Много бъдещи майки разчитат на нея за облекчаване болките в гърба и кръста, лекуване с рейки, като и за енергийно затваряне след раждането.


niyaprofilepicНия Коновска

Мениджър на студио Янтра, инструктор по йога и йога за бременни, йога за мама и бебе

Ния е многофункционалният мениджър на студио Янтра, който освен че може да ви консултира за графика, продуктите и услугите, които студиото предлага, така и да ви омае с чаровната си усмивка и жизнерадостно присъствие в часовете, които води. Като инструктор по йога, йога за бременни и йога за мама и бебе, Ния наскоро премина и чрез личната си опитност през бременността и раждането, ставайки майка на чаровния Саши , който успешно и партнира в часовете за бебета и мами.  Дипломиран мениджър, наскоро Ния завърши и специалността артистични и психосоциални практики и психодрама, подготвяйки се да разгърне още по-успешно дарбите си в работата си с бъдещите и настоящи мами.


Калина Пешева

Водеща на йога за бременни

Калина е сертифициран водещ на практиката за носещи Живот в Себе си, с пет годишен опит в областта на йога за носещи Живот и йога за мама и бебе. Калина е майка на две деца.

lubaЛюбомира Лилова

Position

В лекциите, които провежда в студио Янтра, Люба ще ви запознае с това как протича нормалното раждане, какво да очаквате по време на него, както и ще ви даде полезни съвети, преди големия ден. С нея може да разговаряте за условията в различните болници, както и за много други важни за вас и бебето теми. Вижте ТУК повече за курса.


yoniprofilepicЙонка Петкова

Инструктор по йога за бременни, дула и акушерка

Йонка е дула и акушерка от новата вълна:) Нейните задълбочени познания в областта на раждането и първите грижи я правят безценен съветник на бъдещите майки. Често тя води и специализирани лекции по тези теми с цел най-добрата подготовка за големия ден и за след това. Може да си направите и лична консултация с нея.


eliprofilepicЕлица Ткачова

Музикант и детски педагог

Ели води забавните музикални занятия “Клас Бебок” и “Клас Малчо”, където от най-ранна възраст бебетата развиват отношение и усещане към музиката чрез преживяванията и на своите родители. Ели има уникален подход към децата, съчетан с много любов към музиката.


 Бистра Танева

Консултант по кърменето, дула, инструктор по йога за бременни и масажист
Усмивката и ведростта на Бистра заплняват и зареждат .Тя е помогнала на не една майка и бебе за успешен старт с кърменето. Има дългогодишен опит и истинска дарба, които я превръщат в безценен съветник в онзи деликатен момент, когато бебето се появи, но въпросното кърмене е далеч от онази идилична представа, по една или друга причина.  За нея работата с Носещи живот и кърмачки е не само призвание, но и истинска радост. Ще го усетите по настроението и живия ентусиазъм, който влага както в часовете по йога за Носещи живот, така и в полезните лекции за кърменето, които води.


Лили

Горда съм, че първата ми среща с йога се случи именно тук, в студио „Янтра“! И безкрайно благодарна!

След като през пролетта на 2011 буквално се озовах в един вечерен час, днес моята действителност е такава, каквато е, благодарение именно на тази среща.

Днес съм съпруга на истински добър човек, майка на две прекрасни момичета, инструктор по йога, Хюман Дизайн консултант и… все по-често себе си.

Децата са дарът на вселената и вълшебството в нашия земен свят и точно те са в центъра на моята мисия, за да съхраним тяхната автентичност. А това започва още от утробата.

Може да срещнете Лили в час по йога за бременни, на Хюман Дизайн семинар или на лична Хюман Дизайн консултация.

Лили има 7+ години опит с йога, като в началото на 2015 година завършва специализираното обучение „Носещи живот в себе си“ и от тогава е преподавател по йога за бременни в студио „Янтра“. 

С Хюман Дизайн се запознава през 2010 година, а през 2015 започва своя професионален път в тази област. Завършила е всички общообразователни, както и две професионални нива на обучение към Международното училище по дизайн на човека (International Human Design School).

Изкарала е и няколко специфични курса, касаещи конкретни Хюман Дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, Хюман Дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), и продължава да усъвършенства познанията си с участия в други тематични курсове, лекции и по-високи нива на обучение.

Лили е и магистър по финанси, учила е в Стопански факултет на Софийския университет и именно там е получила знанията си за управление на бизнеса, които са необходимата материална половина за едно добре балансирано ежедневие.