Екип, Контакти

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ – НАШИЯТ ЕКИП Е ТУК ДА ВИ ПОМОГНЕ!

Свържете се с нас на : info@natalyoga.net

или на телефони: 0878115851 | 0888 220 229.


ЕКИП

Росица Божкова (Ука – Пурна)

Снимка на Росица Божкова

Психолог, дула, йога инструктор, майка на три деца, автор на книгата – дневник „Докато Аз и Ти сме едно“

Роси е основател на студио Янтра, с богат опит в областта на пренаталната и перинаталната психология, йога за бременни, както и йога за мама и бебе. Тя е и създателят на курса „Носещи живот в себе си“, който е помогнал на хиляди майки за осъзната бременност и по-добро раждане и автор на „Докато аз и ти сме едно“ – единствена по рода си книга за пренатално възпитание и подготовка за осъзнато раждане. Като психолог, Роси провежда и лични консултации, помагайки на бъдещите майки да освободят ненужни емоционални товари. Повече за нея може да прочетете ТУК.


Ния Коновска

Снимка на Ния Коновска

Мениджър на студио Янтра, инструктор по йога и йога за бременни, йога за мама и бебе

Ния е многофункционалният мениджър на студио Янтра, който освен че може да ви консултира за графика, продуктите и услугите, които студиото предлага, така и да ви омае с чаровната си усмивка и жизнерадостно присъствие в часовете, които води. Като инструктор по йога, йога за бременни и йога за мама и бебе, Ния наскоро премина и чрез личната си опитност през бременността и раждането, ставайки майка на чаровния Саши , който успешно и партнира в часовете за бебета и мами.  Дипломиран мениджър, наскоро Ния завърши и специалността артистични и психосоциални практики и психодрама, подготвяйки се да разгърне още по-успешно дарбите си в работата си с бъдещите и настоящи мами.


Калина Пешева

Снимка на Калина Пешева

Водеща на йога за бременни

Калина е сертифициран водещ на практиката за носещи Живот в Себе си, с пет годишен опит в областта на йога за носещи Живот и йога за мама и бебе. Калина е майка на две деца.


Любомира Лилова

Снимка на Любомира Лилова

Консултант и лектор

В лекциите, които провежда в студио Янтра, Люба ще ви запознае с това как протича нормалното раждане, какво да очаквате по време на него, както и ще ви даде полезни съвети, преди големия ден. С нея може да разговаряте за условията в различните болници, както и за много други важни за вас и бебето теми. Вижте ТУК повече за курса.


Йонка Петкова

Снимка на Йонка Петкова

Инструктор по йога за бременни, дула и акушерка

Йонка е дула и акушерка от новата вълна:) Нейните задълбочени познания в областта на раждането и първите грижи я правят безценен съветник на бъдещите майки. Често тя води и специализирани лекции по тези теми с цел най-добрата подготовка за големия ден и за след това. Може да си направите и лична консултация с нея.


Елица Ткачова

Снимка на Елица Ткачова

Музикант и детски педагог

Ели води забавните музикални занятия „Клас Бебок“ и „Клас Малчо“, където от най-ранна възраст бебетата развиват отношение и усещане към музиката чрез преживяванията и на своите родители. Ели има уникален подход към децата, съчетан с много любов към музиката.


 Бистра Танева

Снимка на Бистра Танева

Консултант по кърменето, дула, инструктор по йога за бременни и масажист

Усмивката и ведростта на Бистра запленяват и зареждат. Тя е помогнала на не една майка и бебе за успешен старт с кърменето. Има дългогодишен опит и истинска дарба, които я превръщат в безценен съветник в онзи деликатен момент, когато бебето се появи, но въпросното кърмене е далеч от онази идилична представа, по една или друга причина.  За нея работата с Носещи живот и кърмачки е не само призвание, но и истинска радост. Ще го усетите по настроението и живия ентусиазъм, който влага както в часовете по йога за Носещи живот, така и в полезните лекции за кърменето, които води.


Лили

Снимка на Лили

Инструктор Йога за бременни и Консултант Human Design

Горда съм, че първата ми среща с йога се случи именно тук, в студио „Янтра“! И безкрайно благодарна!
След като през пролетта на 2011 буквално се озовах в един вечерен час, днес моята действителност е такава, каквато е, благодарение именно на тази среща. Днес съм съпруга на истински добър човек, майка на две прекрасни момичета, инструктор по йога, Хюман Дизайн консултант и… все по-често себе си.
Децата са дарът на вселената и вълшебството в нашия земен свят и точно те са в центъра на моята мисия, за да съхраним тяхната автентичност. А това започва още от утробата.

Може да срещнете Лили в час по йога за бременни, на Хюман Дизайн семинар или на лична Хюман Дизайн консултация.

Лили има 7+ години опит с йога, като в началото на 2015 година завършва специализираното обучение „Носещи живот в себе си“ и от тогава е преподавател по йога за бременни в студио „Янтра“. 
С Хюман Дизайн се запознава през 2010 година, а през 2015 започва своя професионален път в тази област. Завършила е всички общообразователни, както и две професионални нива на обучение към Международното училище по дизайн на човека (International Human Design School).
Изкарала е и няколко специфични курса, касаещи конкретни Хюман Дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, Хюман Дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), и продължава да усъвършенства познанията си с участия в други тематични курсове, лекции и по-високи нива на обучение.
Лили е и магистър по финанси, учила е в Стопански факултет на Софийския университет и именно там е получила знанията си за управление на бизнеса, които са необходимата материална половина за едно добре балансирано ежедневие.