fbpx
Пробуждане на Женската Енергия и Ангелска Терапия

Дата

24 юни 2021
Expired!

Час

19:30 - 22:00

Пробуждане на Женската Енергия и Ангелска Терапия

Еньовден – денят на лятното слънцестоене, един от най-важните летни празници в народния календар на българина. Той е свързан с редица вярвания – че в нощта срещу него звездите слизат на земята и омайват тревите и цветята, придавайки им магическа целебна сила и всяко гадание се сбъдва.  На този ден ще изпълним два женски ритуала:Ангелска Терапия за Сърдечната Чакра и Пробуждане на Източника

Истинска грижа и изцеление за нашия женски център!

Какво прави „Пробуждане на източника“ с нас? Изчиства пространството във и около матката – където е нашият женски център. Там през годините се складират обиди, болки, травми и усещането за отхвърляне, свързани с нашата женственост и сексуалност. Тази дълбока практика, свързана с движения, дишане и медитативни техники ни помага да пуснем всичко това и го освободим.Чрез практиката Пробуждане на Източника ще се освободим от подтиснатите емоции на страх, гняв, обида, които блокират женския сексуален център и не позволяват жената да изразява своята чувственост.
Ще правим “огнени практики”, за да “изгорим” ненужното и да създадем ново чисто пространство в нашата матка. Това е много дълбока и красива практика.
Живеейки през мъжката енергия в нас, ние често се чувстваме изтощени, изморени или понякога се разболяваме.
Затова имаме нужда да се освободим и да презаредим своето женско лоно – за да привлечем правилният нов партньор и пълноценност на отношенията в сегашната си връзка.
Само, когато сме освободени, тогава е подходящият момент да започнем да работим с нашите мечти и намерения.
Ако създаваме намеренията си, когато сме претоварени, тогава ние ги постигнаме чрез мъжката си енергия на воля, в този случай нещата стават трудно и изтощително.
За нас, жените, е важно да използваме женската енергия за постигането на своите цели, защото само тогава всичко става лесно и по магичен начин.
Точно тогава цялата Вселена застава зад нас!След това ще разгледаме:
∘ Коя енергия преобладава в нас – женска или мъжка. Как да я балансираме, за сме здрави, щастливи и успешни
∘ Медитация за свързване с нашия вътрешен мъж и жена
∘ Практика за хармонизиране на енергията в активните женски центрове: 2-ри (матката), 4-ти(сърцето) и 6-ти(интуицията)********************
За водещата:Боряна Христова е водеща на женски практики, семинари за здраве, изобилие и свързване с мисията в живота. Боряна е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Тя е единсвената ученичка на Дорийн Върчу в България по метода Ангелска терапия и Интуитивно лечение. Боряна работи с Рейки, Шамбала мултиизмерно лечение и Акашови записи. Енергийните практики допълва с австралийските цветни есенции. Завършила е сертификационния курс за приложението им в практиката с международно признат сертификат от института Australian Bush Flower Essences. В сферите на мотивацията и личностно развитие се е обучавала при Тони Робинс и Асел Сдикова в Лондон. Освен това Боряна Христова е популярен в България и Западна Европа архитект и интериорен дизайнер. В работата си тя съчететава уменията си, получени в Университета по изкуствата в Берлин с познаниято Фън Шуй, който е изучавала в Китай, за да създаде хармонични за своите обитатели пространства. За работата си през последните години тя е получила няколко престижни международни награди.********************


от 19.30 до 22.00
Адрес:
град София
ул. Незабравка 33
Йога студио Янтра

Само с предварително записване и заплащане

ГРУПАТА Е БУТИКОВ ФОРМАТ

Облекло: клин и блуза

Цена: 49 лева

Важно: 60 мин преди практика не се хапват тежки храни, може малко плод и ядкиЗа всички дами ще има специален подарък – лично послание с Ангелски карти.

Записване на 0887 05 85 25 Боряна