Елена Анастасова

Водещ

Елена Анастасова
Email
eli.and.silvia@gmail.com

Date

06 февр. 2020 - 26 мар. 2020

Осъзнати и успешни родители 2020

Добър родител ли съм?

Как да накарам детето да ме чува??Как да поставям здравословни граници???Телефони, телевизия, вредни храни, лоши навици и обноски…Ако сте родител и имате усещането, че не се справяте в общуване с децата или партньора си, то този курс е за Вас.Курсът “Трениране на успешни родители”:* ще Ви отговори на тези и на още стотици въпроси, които ви вълнуват относно пълноценното общуване с децата и най-близките Ви хора;* ще Ви научи как да сте подкрепяща опора за децата си, без да решавате проблемите им вместо тях;* ще Ви погне да заявявате спокойно и неагресивно собствените си граници, и да уважавате чуждите;* ще ви помогне да опознаете по-добре себе си и ще ви даде нов обогатяващ начин да общувате пълноценно.

Кога: 6 февруари – 26 март 2020 (всеки четвъртък),от 18:00 до 21:00.

Времетраенето е 30 учебни часа – 8 сесии по 3 астрономически часа всяка седмица). Групата от участници е минимум 8 и максимум 16 човека

Водещ на курса: Елена Анастасова, сертифициран обучител по програмата “Трениране на успешни родители” на Институт Gordon Training International и водеща на рубриката “Осъзнатото родителство” в предаването Пътеки по БНТ 1.

Участие: само след предварително записване на email: elena.anasstasova@gmail.com

Такса участие: 300 лв. при ранно записване до 21.01.2020 и 335 лв. след тази дата. Втори член от едно семейство участва на цена от 170 лв.

“Не възпитавайте децата си! Те така или иначе ще приличат на Вас! Възпитавайте себе си!”