fbpx
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net

Дата

25 окт. 2020
Expired!

Час

18:30 - 20:00

Цена

35 лв.

Моята проява в света


Групова регресия с гонг и тибетски купи

За много от нас разгръщането на потенциала е процес, който отнема години. Първо, докато се опознаем – какво искаме от живота, в каква посока искаме да вървим, второ докато той ни опознае, постилайки малки и големи препятствия, за да ни провокира, тренира, изпита или просто да се пошегува с илюзиите, в които сме се вкопчили. 

Изследването на минал живот може да помогне да разсеем мъглата, както за посоката, така и за препятствията  и да видим кармичните причини и зависимости, които ни блокират. 

Всичко, което се случва в живота ни има за цел да ни научи на нещо, но докато гледаме дървото, не виждаме гората, а камо ли пътя и често се губим. Гледането към минал живот е като виждането на гората през погледа на птица, а често това е достатъчно, за да осъзнаем в какъв модел сме за циклили и защо тази скала стои на пътя, както и откъде да заобиколим.  Да вземем урока, да видим нерешената задача често е билета, с който може да получим достъп до ново ниво в разгръщането на живота тук и сега. Търсенето на първопричината за подсъзнателните блокажи от минал живот има за цел да осветли проблема и да донесе урока, който трябва да бъде научен, за да се смени матрицата.  

Регресията ще бъде съпроводена с помощната сила на два гонга – слънчев и меркуриев, които имат дълбок терапевтичен ефект за освобождаване и изцеление на товарите,които носим. 

За кого е практиката :

  • За онези,които чувстват, че носят много, а не могат да се проявят и да се свържат със своята сила, или не им върви, или всичко  се получава трудно, с неочаквани препятствия. 
  • за онези, които не виждат гората, или се чувстват в мъгла за това накъде да поемат и какво да развият.
  • за онези, които знаят много, но не смеят да се покажат и заявят и да стъпят в своята сила.
  • За онези, които обичат да пътешестват във времето и да разкриват скритите аспекти на своята същност.

Местата са ограничени!
Необходимо е предварително записване!