fbpx
Мандала танц за лична сила и благословия от рода

Дата

21 май 2021
Expired!

Час

19:15 - 21:30

Цена

49 лв

Мандала танц за лична сила и благословия от рода


 Мандала танцът е дълбока практика за работа с енергия, тяло и съзнание, която съчетава в структурата си танцови движения, дишане и умения за фокусиране. Практиката ни връща към осъзнато присъствие в тялото и ни дава връзка с нашете свещени женски органи, вкоренявайки ни в земята. Движенията в танца се основават на свещената геометрия на тялото ни. Чрез свещената геометрия на танца хармонизираме лявата и дясната част на тялото си; минало бъдеще и настояще; енергията на мъжа и жената, всички центрове в тялото. Основната форма е осмица, знака на безкрайността, която обединява всички елементи, посоки, качества и изгражда баланс на нашата енергия в тялото. Спирали и вълни дават посока на енергията. Кръговете обединяват всички свещени модели на танца. По време на практиката дишаме по определен начин, съзнателно контролирайки ритъма на дишането и вниманието, помагайки на тялото ни да се освободи от блокажи, отрицателни преживявания, изцелявайки душата. Чрез хармонизацията на себе си хармонизираме всички аспекти на нашия живот – взаимоотношения в семейството, обществото, пространството около нас. 

Ползи от Мандала танца:

 • хармонизиране на енергийния поток в тялото  
• освобождаване на потока на творческата енергия 
• осъзнаване на своите собствени желания и нужди като жена 
• помага ни да поставим себе си в центъра на нашата собствена вселена 
• развива нашето женствено излъчване и харизма 
• привлича в живота ни любов, красота и щастливи случайности  
• помага ни да възстановим доверието в себе си и света 
• помага ни да се свържем с интуицията си и да я следваме 
• желаните събития, изказани в намерение, започват да се случват с неподозирана лекота ( по време на танца ние си намисляме желание, което се сбъдва в периода от няколко дни до няколко месеца ) 
• освобождаваме се блокажи и страхове, както на физическо така и на емоционално ниво 
• стимулира изявата ни в обществото 
• стимулира грижата за собственото ни тяло, нашето здраве и хранене 
• има вталяващ и извайващ ефект върху цялата фигура 
• повишава увереността ни , по лесно ни е да приемаме и обичаме себе си 
 Чрез практикуването на Мандала ние можем да разширим бизнеса си, да заживеем щастливо със семейството си, да забременеем, да оздравеем, да се чувстваме заредени и щастливи. 
 

В кои случаи НЕ се препоръчва танцът Мандала: 

– При напреднала фаза на рак 
– При напреднала фаза на доброкачествени тумори 
– При напреднала фаза на миома 
– При операция или раждане чрез секцио през последните 6 месеца 
– При остри вирусни или инфекциозни заболявания 
– При остри ставни заболявания 
– При епилепсия, шизофрения и други сериозни психически заболявания 
– Ако имате диабет, внимавайте с нивата на кръвната си глюкоза 
 

Важно! Какво да си подготвите:

– Удобна дълга рокля или пола за танца 
– Препоръчително е да вземете със себе си любими бижута, които да заредим по време на танца с лечебна енергия 
– Доза позитивизъм и добро настроение, за да ги преумножим по време на танците

В резултат на предишните ни срещи имаме: – Щастливо омъжени двойки – Семейства, които най-накрая живеят в мечтания си дом – Няколко родени бебенца и няколко, които са на път – Увеличени доходи – Нови успешни бизнес начинания – Плодотворни и доходоносни бизнес отношения   – Подобрено самочувствие – Свобода от депресивни състояние и тягостни мисли – Чудодейни подобрения на здравословното състояние – Стабилизиране на хормоналния баланс – Много нови вдъхновяващи приятелства 

За водещата: 


Боряна Христова е водеща на женски практики, семинари за здраве , изобилие и свързване с мисията в живота. Боряна е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Тя е единсвената ученичка на Дорийн Върчу в България по метода Ангелска терапия и Интуитивно лечение. Боряна работи с Рейки , Шамбала мултиизмерно лечение и Акашови записи. Енергийните практики допълва с австралийските цветни есенции. Завършила е сертификационния курс за приложението им в практиката с международно признат сертификат от института Australian Bush Flower Essences. В сферите на мотицията и личностно развитие Боряна се е обучавала при Тони Робинс и Асел Сдикова в Лондон. Освен това Боряна Христова е популярен в България и западна Европа архитект и интериорен дизайнер. В работата си тя съчететава уменията си получени в Университета по изкуствата в Берлин с познаниято Фън Шуй, който е изучавала в Китай, за да създаде хармонични за своите обитатели пространства. За работата си през последните години, тя е получила няколко престижни международни награди.

Местата са силно ограничени!

Само с предварително записване на +359 88 7058525