fbpx
Йога за бременни
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ul. "Nezabravka" 33, Sofia, Bulgaria

Дата

26 окт. 2022
Expired!

Час

10:30 - 12:00

Цена

14лв

Йога за бременни

 

Практиката „Йога за бременни“ има за цел да подготви духовното, менталното и физическото тяло на жената за предстоящото раждане. Часът включва както специално подбрани комплекси от упражнения и пози (асани), така и множество визуализации, дихателни практики и релаксации. В магазин може да закупите и пълна онлайн програма за самостоятелна работа в къщи, която да ви съпътства по време на цялата бременност, включително и специализирани практики за подготовка за раждането.

Водещите са преминали през специализирано обучение за работа с бременни жени. Всяка от водещите е със собствен стил и може да ви бъде полезна по своя уникален начин.

Натрупаният опит и знания през годините и работата с хиляди Носещи живот ни е помогнал да изградим комплекси, които спомагат на майките за едно по-леко и спокойно раждане. Фокусът ни в часовете е главно към упражнения, подготвящи тялото за предстоящото раждане, както и за възвръщане на вътрешната сила и увереност, за изграждане на доверие към процесите на бременност и раждане. За разлика от други видове физически практики, практиката „Йога за бременни“ е спокойна, плавна и неинтензивна. В нея се връщаме към естествения си баланс и ритъм, съобразявайки всяко движение със специфичните нужди на тялото на Носещата живот.

 

Кога е добре да започна да практикувам йога за бременни?

Препоръчваме да започнете практиките по йога за бременни след края на първия триместър от бременността. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете. Ако има някои особености относно Вашето здравословно състояние, добре е да информирате нашите инструктори преди началото на часа.

Каквo е необходимо да знам преди практиката?
(продължителност, цени, условия и др.)

Цената на една практика е 16 лева, като може да се закупи и карта с цена 140 лева за 10 посещения или 70лв за 5 посещения. Картите са без ограничение в месеца, така че може да си закупите такава по всяко време. Не важат карти Multisport и е желателно да си направите предварителна резервация с бутона “регистрирай се”.

Практиката продължава 90 минути, като е добре да си отделите малко повече време преди и след часа,за да може спокойно да се преоблечете и подготвите.

Облеклото нека бъде удобно за вас – клин или по-широк панталон с тениска или потник ще ви свършат чудесна работа. Облечете се удобно за разтягане и движение. В залата практикуваме или боси или по чорапи, така че не е необходимо да носите спортни обувки.

За допълнителни въпроси, моля пишете на info@natalyoga.net.

 

X