fbpx
Експериментални констелации
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net

Дата

28 фев. 2021
Expired!

Час

10:30 - 16:00

Цена

60 лв., 45 лв. за членове на клуба

Експериментални констелации

Тема на деня : Пътя на душата през седемте тела на човека

Повечето от вас вече познават приложението на метода за семейните проблеми. Но ние като човешки същества носим много повече в своето поле – историята от миналите прераждания, планетарните разположения, ген Ключовете, духовни и кармични теми, свързани с историята на душата. 

В този формат ще изследваме различни подходи към тези теми през метода на констелациите. Всеки участник ще има възможност да получи своето лично преживяване не само като представител, но и за своя казус, по поставяната тема.

Седемте тела на човека

Седемте тела на човека показват еволюционния план,през който преминаваме като човешки същества. Нашата цел е еволюцията на Материята към Духа и същевременно Материализирането на Духа по Божий образ и подобие на Земята,в Материята, Бракът между Бащата, Небето, Духа, Непроявеното и Майката, Земята, Материята, Животът . Тези два процеса отгоре -надолу, инволюцията и отдолу -нагоре, еволюцията,се срещат в сърцето и се проявяват през начина,по който живеем живота си. Леко ли е сърцето ни, показва степента до която следваме най – истинския път към себе си.

В този формат ще поставим в полето седемте си тела и ще ги преживеем отвътре. Ще видим какъв е личния ни път през тях и какви са уроците и процесите,които водят душата ни.

Как са свързани физическото с емоционалното, астралното и менталното, каузалното, атмичното и будическо тяло, ще изследваме тази неделя.

Желателно,но не и задължително 😄 е предварително да прочетете 22 ген ключ от книгата Ген Ключове.

Подходящо най-вече за хора с предишен опит!

Само за експериментатори!

Местата са силно ограничени и е само с предварително записване! Водещ : Ука / Росица Божкова

Записване на 0878115851 или с бутона Регистрирай се!