fbpx
Венерината поредица
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net

Местоположение

Синеморец

Дата

21 май 2022 - 29 май 2022
Expired!

Час

Целодневно

Цена

700 лв.

Венерината поредица

Тази седмица ще посветим своето време на изследване на защитните модели, които проявяваме във взаимоотношенията си с другите и света. Ще се движим по картата на Ген Ключовете и по-точно на Венерината поредица, която разкрива в точна последователност проявата на Сенките в живота ни, както и възможните алгоритми за превръщането им в дарби. Ще изследваме пътят на карма и как той се превръща в еволюционна сила, дхарма. Ще разберем защо и как взаимоотношенията ни стоят в основата на нашата промяна и как да отстояваме своя път и граници , като същевременно сме свързани с другите по един здравословен начин.

Това пътуване започва от сферата на целта – кой сме дошли тук да бъдем, минава през сферата на привличането – защо привличаме определени събития и хора в живота си, после сфера след сфера проучваме нашето IQ, EQ, SQ, и защитните схеми, с които сме се приучили да прикриваме травмите си , изследвайки пласт след пласт своето минало, своите страхове и непосрещнати нужди, докато не стигнем до сферата на ядрото си – свещената рана и най-голямо предизвикателство в живота ни. 

Всеки ден ще изследваме своя личен ген ключ в съответната сфера, както и особеностите на линията през четене, съзерцание, театрални етюди и констелационни похвати, така че тази мъдрост да я въплътим в тялото, през преживяване и осъзнаване. 

Същевременно ще има и  специални даоистки практики, водени от Христо Стефанов за култивиране на вътрешния център и за преобразуване на сянката в дарба чрез повишаване на енергийното и вибрационно състояние.

Това събитие е подходящо за всички, които искат да :

⁃задълбочат чрез преживяване своето познание за личния си код на душата – хологенетичния профил и по-специално емоционалната си система;

⁃Да разберат повече за Ген ключовете и Венерината поредица;

⁃Да се погрижат за вътрешното си дете и пренатални травми;

⁃Да осъзнаят сенчестите си модели на защита и нападение и  да изградят алгоритъм как да ги преобразуват;

⁃Да се научат как  страховете, вцепенението и напрежението могат да се трансформират на една различна честота – тази на дарбите ;

Местата са ограничени – само 12! Мястото се запазва след заплащане на капаро от 200 лв. 

Цена 700 лв. 

Цената включва: 

  7 нощувки в луксозна  обстановка и приветлива компания;

7 закуски, обеди и вечери , 

Сутрешни Дао практики

Лекции, беседи, преживявания, констелационни практики, ребъртинг, танцувални похвати и други;