fbpx
Отново дете! – ритрийт на Синеморец
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
087 8115851‬
Email
purna.uka@gmail.com
Website
https://natalyoga.net

Дата

25 юли 2021 - 01 авг. 2021
Expired!

Час

Целодневно

Цена

ранни записвания 490 лв. до 10 юли, 560 лв след това

Отново дете! – ритрийт на Синеморец

“Никога не е късно да имаш щастливо детство!”- може би сте чували този любим на терапевтите израз, в който е заложена цяла история. Миналото ни белязва по един особен начин, особено най-ранните преживявания, които се отпечатват дълбоко в матрицата на нашето себеусещане и основни вярвания за себе си и света. Ако не сме имали шанса да израстнем в подкрепяща и добронамерена среда, ако сме били жертви на тормоз, отхвърляне, игнориране или незачитане, е много вероятно дори да са минали десетки години, все още да отхвърляме и неглижираме себе си и да носим раненото вътрешно дете, което се свива всеки път, когато се появи и най-малкия знак за отхвърляне. Възможно е дори да продължаваме да привличаме същите нараняващи отношения, подобни партньори в работата и живота, като значимите фигури от нашето детство, белязали незараснали рани. Парадоксалното е, че дори да искаме да продължим напред и да не поглеждаме назад, ако не осъзнаем и не излекуваме раните, които носим, е малко вероятно да пуснем наистина миналото и да променим ситуацията в настоящето.

Работата с вътрешното дете е базова за всеки, тръгнал по пътя към себепознанието. На този ритрийт ще отворим място за своето вътрешно дете, като с помощта на различни подходи и методи, ще го призовем в настоящето, за да му помогнем да порасне и да стъпи в живота си с любопитство и радост. Предвидени са и много игри и предизвикателства, както и разходки с лодки, време за плажуване, посещение на прирони забележителности, включително и ритуал по новорождение на Бегликташ – древното тракийско светилище.

Специален гост на събитието е Константин Кучев – Косьо, музикант и импровизатор, автор на множество песни и творчески проекти. С него ще музицираме и пеем, ще се забавляваме и ще се смеем!

Идеалните условия за това приключение, ще ни предостави прекрасна къща за гости със собствена зала за практики, луксозна обстановка и еко дизайн, която ще обитава само нашата група. 

Цена: /ранно записване до 10 юли – 490 лв

В цената са включени 7 нощувки със закуски и цялата програма.

Местата са ограничени! Къщата разполага само с четири стаи! Заявете своето място сега! Максимален капацитет 12 души.

Водещи: Ука / Росица Божкова

Телефон за записване: 0878115851