Ния Коновска

Водещ

Ния Коновска
Phone
0888220229
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Date

17 май 2020
Expired!

Бебето и неговото психо-емоционално развитие Online

В тази лекция ще си говорим за психо-емоционалните нужди на бебето – ще поговорим за света на новороденото през призмата на преживяното раждане, за това кое помага, за да поставим основи за спокойни и умни деца. Ще говорим и за това как да разгадаваме плача и каква е ролята на фрустрациите. Ще говорим още за чакрите, кои чакри се сформират до първата година, за кое отговарят и как можем да спомогнем развиващото се бебе. Ще може да споделите в групата и своите преживявания и въпроси. Лекцията е практична и в нея ще бъдат споделени не само прочетени материали и книги, но и много личен опит.

Водещ е Ния Коновска – магистър по артистични психо-социални практики и психодрама, обучаващ се фамилен терапевт, инструктор по йога, йога за мама и бебе и йога за бременни, майка на две деца

Лекцията ще е с видео и аудио връзка чрез платформата Zoom:
👉 Пространство Янтра ❤ ✅
👉 Time: 17.05 неделя, 2020 18:00 AM Sofia ✅
👉 Join Zoom Meeting ✅
👉 https://zoom.us/j/479052715 ✅

Ако не сте ползвали Zoom – просто влезте в сайта www.zoom.us => натиснете горе в дясно JOIN A MEETING и въведете кода на срещата ни: 479-052-715

Това събитие може да бъде посетено с абонаментен план, включващ “Ментално тяло”, или с дарение по ваше усмотрение. Ако нямате възможност за такова, също сте добре дошли!

За да закупите своя план или за да се включите със сума по ваше усмотрение за индивидуалната лекция, може да посетите следния линк:

https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/