Шаманско пътуване до Горния свят

Кога
05.01.2018 @ 18:30 – 21:00
2018-01-05T18:30:00+02:00
2018-01-05T21:00:00+02:00
Къде
студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 София
България
Цена:
30 лв, програма 'Доведи приятел' 20 лв
Контакт:
0878115851

 

Този път нашето намерение и ритъмът на шаманския барабан ще ни отведат към обиталището на висшите сили, нашите невидими помощници и наставници, за да настроим предстоящата посока на годината с тяхната благословия и подкрепа.

Чрез Ритъма на барабана ще се пренесем в едно необичайно състояние на съзнанието, в което ще отворим възприятието си за невидимите светове, които ни съпътстват и ще можем да потърсим отговорите на важните за нас въпроси. Накъде да поема, каква да бъде следващата стъпка в моето развитие, какво да оставя и какво да взема по пътя – са само някои от примерните въпроси, които можем да изследваме…

Шаманското пътуване е метод за свързване с движещите сили на душата, ползван от почти всички архаични общества в автентичните времена на до-религиозни концепции. Близостта му с първичните психични структури дава възможност на всеки с отворен ум и без предварителна подготовка да има своите преживявания.

Все пак, в програмата е включена и теоретична част – какво представляват трите свята (горен, долен и среден)     и кога и как да се свързваме с тях, как да общуваме с духовете – помощници и наставници, какво представляват изменените състояния на съзнанието и пътувания на силата и защо да ги правим.

Необходимо е предварително записване. Водещ Ука (Роси)

Малко повече за опита ми по този път:

Десетки шамански церемонии и практики в България ( с гости Дон Хосе, Дон Родриго,Дон Алфонсо и други), в Перу ( Дон Хосе, Дон Хесус), Мексико ( Дон Мигел Руиз, Дон Хесус), Туванския  шаман Николай Ооржак и ученика му Владислав Матренитски и антрополога Майкъл Харнър, с базов курс “Пътят на шамана”.

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.