Храна на кожата и косата по време на и след бременност, козметична работилница със Силвия Павлова

Каним ви на една необикновена работилница, в която може не само да научите как, но и да си направите сами някои полезни и екологични козметични продукта, специално предназначени за периода на бременността.

В очакване на най-прекрасното събитие в живота ни, нуждите да се грижим за кожата и косата ни нарастват. Бъдещите малки юначета взимат каквото им е необходимо и често оставят мама да се справя със стрии, белези, целулит и допълнителни килограми. Да не говорим за последвалите щастливи бръчки и падащата коса. Можем обаче да започнем от сега да се грижим за себе си и да минимализираме последствията от тази бременност с лесни и здравословни тайни. Заповядайте на една различна работилница по женски, ще си поговорим, ще се посмеем и ще си забъркаме домашни мехлемчета и еликсири.

Цена на работилницата: 20 лева с включени материали

Задължително предварително записване на info@natalyoga.net. За повече информация: 0888220229.

За Силвия Павлова:

Силвия Павлова е международен специалист с дипломи от 3 континета. Специализирала е във Франция, Сащ, Мексико, Китай и Виентам, където се потапя в традициите и културата на местните семейства. При завръщането си в България защитава готварска диплома, а след това и курс по нутриционизъм и здравословно хранене към университета Санфорд. Издава първата си книга, “Веган изкушения”, през 2017 година, а междувременно развива и своя марка сертифицирана био козметика, която изнася в 26 държави. Вярва, че изборите, които правим днес са важни за бъдещото ни здраве и обича да разкрива лесни тайни за здрава кожа, които можем да си приготвяме сами у дома.

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.