Споделено пространство за Бъдещи Майки – Скритата сила на Майката

Кога
17.02.2019 @ 10:30 – 13:00
2019-02-17T10:30:00+02:00
2019-02-17T13:00:00+02:00
Къде
студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 ж.к. Изгрев, София
България
Цена:
20лв.
Контакт:
Студио Янтра
0878115851

След чудесната ни вдъхновяваща първа среща, очакваме с радост отново да се съберем в уютното пространство на Янтра.

Темата на втората ни среща е Скритата сила на Майката. На прага на Майчинството всяка една Жена се изправя пред един от най-важните и дълбоки въпроси:

  • Ще бъда ли най-добрата Майка за своето Дете?

Следващата ни среща е насочена към свързване и подхранване на Силата, която се крие във всяка една от нас. Онази Сила на Майката, която ЗНАЕ как да отглежда детето си по най-любящия и пълноценен начин. Майката, която Чувства, Разбира, Умее, Обича и Подкрепя.

Основополагащи за проявлението на тази Сила са взаимоотношенията със собствената ни Майка – онази, която ни е дарила с Живот. Ще отделим специално внимание на този съюз и образът на Майката вътре в нас – ще го подхраним с благодарност, обич, признателност и прошка… ще притихнем, за да се вслушаме в дълбоката благословия, идваща от тази свещена връзка.

Заповядайте да се потопим заедно в споделеното пространство, подхранващо Свещената Сила на Майката – дълбока, изначална, всеобхватна. Срещата ни отново ще включва Кръг на споделяне, дихателна практика, медитация, рисуване на Мандала с намерение и послание.

 

За участие – задължително записване на info@natalyoga.net

Цена за една среща – 20 лв.

Очакваме ви с удобни дрехи. Моля, носете си цветни материали за рисуване.

 

Водещ: Божена Иванова

За мен:

Казвам се Божена и съм майка на прекрасната 3-годишна Ая. Забременяването ми с нея откри един съвсем Нов и неподозиран Свят. Свят, в който Жената има дълбока, могъща и любяща Сила и Мъдрост. Вдъхновяваща и подхранваща е за мен работата с Жени, различните познания и обреди от нашите и други земи, връзката на Жената със Земята.  Особено ценна за мен е срещата и работата с Носещите Живот – Жените, в един от най-творческите и трансформиращи периоди.

През 2015 г. завърших пълно сертифицирано обучение по Пренатална Йога към Yoga Alliance. В последствие преминах и допълнително обучение при Росица Божкова в Студио Янтра.

В момента преминавам обучение за работа с групи по метода на емпатията и ННК на Маршал Розенберг, с фасилитатор Емилия Крайнова, Communication Academy.

От 2015 г. водя практики Йога през Бременността, както и индивидуални практики и срещи за подготовка за раждането.

Голямо роля за пътя ми изигра и срещата и работата ми с холистичната акушерка Ува Майнер, чийто опит и отдаденост по пътя към възвръщане на Женската сила са огромно вдъхновение и мотивация за мен.

През последните няколко години сама и с близки приятелки съм провела десетки Женски кръгове, вдъхновена от Силата на Жената и нуждата от подкрепяща женска общност. Заедно изследваме връзката на Жената със Земята, Луната, менструацията, свещения път на Раждането и Майчинството, ролята на Жената в хармоничните партньорски взаимоотношения, както и силата й да създава и подхранва Дома.

С радост очаквам да споделим и сътворим заедно това великолепно пътуване!

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.