Музика за нероденото дете (Пренатално пеене) с Ели (Елица Ткачова) /Ден на отворените врати/

Представяме ви една от най-специалните практики по време на бременността, която е с доказано въздействие върху връзката майка -дете. Това е общуване отвъд думите, което остава в паметта, независимо колко години са минали. По време на пеенето се влиза в особено състояние на мозъчните вълни, което позволява преживяванията и на двамата да се синхронизират в състояние на вътрешна радост.

А ето и останалата програма за деня на отворените врати:

15:00 – 16:00: Сътвори мечтата за своето бъдещо дете (с Росица Божкова) подходящо за Носещи живот, както и за онези,които се подготвят за зачеване. Ще научите:

  • как да си направите колаж за качествата на своето дете;
  • как да използвате средствата на изкуството- рисуване, поезия, музика за облагорадяване на неговия характер и да създадете силна връзка между вас още в утробата ;

17:00 – 18:30: Как да направим своя карта на желанията  (с Росица Божкова,Ука )- мощен метод за сбъдване на мечти, който по традиция правим в началото на всяка година. Ще се запознаете с деветте сектора по Фън Шуй, както и с подходящите за тях символи и образи, както и с изкуството на утвържденията за всеки от тях. На това занимание ще положим теоретичната основа, а самата направа на картата може да сътворите в удобно за Вас време, най-добре по новолуние. Добре е да се подготвите предварително, като изясните своите желания и ги запишете. Още по-добре би било (но не обезателно) да посетите предварителната практика на 6-ти януари от 18.30, за да изследвате своите подсъзнателни блокажи и съпротиви, както и саботиращите си вярвания относно своите желания.

18:30 – 19:30: Обертоново и шаманско пеене (с Алек Малек). Обертоновото пеене е практика за развитие на гласа и има лечебен ефект – помага за изчистване на ума и повдигане на вибрационното ниво. Когато се съчетава с възнамеряване на определени цели, има и ефект на медиатор между световете, изпращайки към духовния свят посланието на нашите съкровени мечти.

Освен това, е особено полезно, ако имате нужда от работа с Вишудхи чакра (Гърлената чакра). Най-честите проблеми с петата чакра включват трудности в себеизразяването и комуникацията.

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.