Музикални занимания с Ели за бебчовци и малчовци

Това са развиващи музикални занимания в малки групи за родители и деца на възраст от 3 месеца до 3 години. Те са специално подготвени и поднесени по начин, който е занимателен и приятен за децата. Използват се дрънкалки, дървени кубчета, музикални инструменти, подходящи играчки.
В един музикален час динамично се редуват песни, танци, музикални игри, ритмологични занимания, слушане на музика. Специален акцент е поставен на музикалната анимация – или ритмичното свързване на движения с музика. Основен двигател на заниманията са майките или близките хора, с които децата работят в групата. Те пеят, имитират звуци и движения, танцуват, а децата се запознават с обстановката и другите деца, с музиката, движенията и песните и се включат активно тогава когато са готови. Клас „Бебок” и Клас „Малчо” Музикалните занимания на „Бебешка музика” са обособени в две възрастови групи с водещ Елица Ткачова:
  • Клас „Бебок” – за бебета от 3 до 12 месеца;
  • Клас „Малчо” – за деца от 1 до 3 години;
Заниманията в Йога център “Янтра” са в лятна ваканция до 15ти Септември. Моля следете графика за промени.

Клас “Бебок” единично занимание е с цена 10 лева, карта за 4 занимания е 30 лева; Клас “Малчо” – едно занимание е 12 лева, карта за 4 – 36 лева
Още информация за заниманията има на www.rabotilnicata.com


Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.