Лечебна медитация за изчистване и обновление, 04.11 от 15ч с Илиaна Севилла

В нашето ежедневие често приемаме чужди енергии, които ни блокират и задържат в нашето развитие. Към тяхното влияние се прибавят и нашите негативни мисли, страхове, тревоги и съмнения. Но нашата истинска същност е любовта, покоя, светлината, мира и хармонията. За да я усетим, Ангелите Лечители ще ни отведат на едно незабравимо пътуване, в което да се изчистим на всички нива и да се заредим отново с енергиите на нашата изначална същност.

Предварително записване на тел. 0886 802930 или лично в Център Янтра.

Цена: 36, лв.

За водещата, Илиана Севилла

Илиана Севилла е биоенергиен терапевт и лиценциран тренер на „Училището на Kryon“- Германия от 2007г. През 2012г. се завръща в България и започва да предава знанията си за работата с високите енергии на Ангелите и Извисените Учители в семинари, курсове и индивидуална работа.

Илиана Севилла вярва, че пред всеки един човек стои пътя на духовното събуждане затова с радост подава ръка на всеки, който е готов да тръгне по този път.

„Кристалите на Крийон“ са едно от средствата, които Илиана Севилла използва, затова ще ги видите навсякъде около нея – носени като стилни сребърни бижута, по време на семинарите, медитациите и курсовете, които води и в продуктите за самостоятелна работа.

Ако се чувствате докоснати, може да прочетете повече информация за работата на Илиана Севилла на:

www.kryoncenter.wix.com/sofia

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.