Курс “Носещи Живот в Себе Си”

Кога
13.01.2017 @ 10:30 – 13:00
2017-01-13T10:30:00+02:00
2017-01-13T13:00:00+02:00
Къде
Йога студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 София
България
Цена:
120 лева

DSC_2339Този тренинг помага на бъдещите майки не само да се чувстват добре и сигурни в тялото си, но и да повярват и да разкрият своята вътрешна сила, за да имат едно пълноценно и прекрасно раждане, с грижа за новия живот, който идва.

Закупувайки си участие в курса, вие получавате:

 1. Пет модула с теоретична част (лекция) и йога практика, съобразена с материала от теоретичната част, които включват:
 1. Как детето учи в утробата – кога какво се развива и в кой месец от бременността какво е подходящо да се прави; Как преживяванията на майката се отразяват върху растящото в нея дете и как може да дари детето си със здраве, любов, красота и други желани качества.  Визуализации и медитации, свързани с пренаталното общуване. Практика: основни упражнения за поддържане на добра физическа форма по време на бременността. Изкуството на релаксацията.
 2. Какво представляват емоциите и защо емоционалният фон на бременността се отразява върху характера на бъдещия човек. Как да разпознаем и обезвредим емоционалната отрова и да се погрижим за своето добруване и благополучие. Как да трансформираме негативните емоции. Инструменти за придобиване на увереност, стабилност и вяра в себе си : ресурсно състояние, котва, лично утвърждение; Практика: основни упражнения за поддържане на добра физическа форма по време на бременността – продължение. Основи на правилното дишане.
 3. Кои ментални модели поддържат емоционалната отрова. Как да ги разпознаем и трансформираме? Как нашите мисли влияят върху реалността , можем ли да ги контролираме и как? Инструменти за работа с менталните записи и натрапчиви мисли. Практика: основни упражнения за поддържане на добра физическа форма по време на бременността – продължение. Упражнения за тазовото дъно (Кегелс);
 4. Подготовка за раждането – Външна и вътрешна среда, основни насоки и благоприятни условия за протичане на раждането като естествен физиологичен процес. Работа със страховете – здравословен и нездравословен страх, как да ги разграничаваме и неутрализираме. Практика: основни пози и дихателни техники за първия етап на раждането – как да си помогнем за по-бързо разкритие и за отпускане по време на контракции. Естествено обезболяване.
 5. Подготовка за мечтаното раждане – физическа, емоционална и ментална. Подготвителни упражнения за раждането, основни принципи на процеса, пози, дишане, звуци, психоемоционална подготовка.  Основни пози и дихателни техники за втория етап на раждането – изкуството на напъна – какво да правим и какво да не правим. Важността  на първите мигове и първия контакт.
 1. При записване на вашия мейл ще получите и линк към поредица лекции „Силата на майката“ , които може да гледате онлайн в удобно за вас време и обкръжение, в три модула:
 • Първи модул – Пренаталното общуване  – „Аз и ти сме едно“
 • Втори модул – Раждащият се човек – „Важността на първите мигове“
 • Трети модул – „Да дариш живот“

Виж повече за тях

 1. Релаксация за „Носещи живот в себе си“
 • Ще получите линк за сваляне на аудио програма, която може да слушате всеки ден и която ще ви помогне да релаксирате както тялото, така и ума, да се отпуснете и насладите на вътрешните пътешествия и визуализации, на срещата с Вашето неродено дете.

 

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.