Запознаване с големите възможности на цветните есенции с д-р Маждракова

В този формат ще научите какво представляват цветните есенции и какви комбинации може да използвате за:

  • вашия психо-емоционален баланс
  • партньорски взаимоотношения
  • разтоварване от стрес
  • усещане за провал
  • премахване на неправилни поведенчески модели
  • преодоляване на травматични събития

Работата с цветни есенции е фин, но ефективен метод. Наученото може да прилагате, както за да си помагате сами, така и за подпомагане на вашите деца, близки и дори клиенти/пациенти (ако това допълва естеството на вашата работа).

Цена: 25 лева, в които са включени 1бр. цветни есенции по избор – подарък за вас или вашето дете. По време на този семинар може да закупите и допълнителни комбинации на цена от 10лв.

За записване: Пишете ни на info@natalyoga.net

За д-р Маждракова:

Управител на Консултативен център за хармонично здраве „Хела“

лекар, класически хомеопат, магистър-психотерапевт на лица с увреждания, EFT-терапевт, шуслеров терапевт, цветотерапевт

Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. в Медицинска академия, София. През 2004 г. придобива специалност по Клинична лаборатория.

Хомеопатия специализира от 1996 г. до 1999 г. През този период се обучава и в Международната хомеопатична школа на  Дж. Витулкас – Гърция. През последните години продължава следдипломното си обучение по хомеопатия в Индия. Има повече от 15 години стаж като лекар-хомеопат и е един от малкото специалисти в България с Европейска диплома по хомеопатия. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България. Има диплома за шуслеров терапевт.

Придобива магистърска степен по психотерапия на лица с увреждания. Завършва редица психотерапевтични школи – EFT-терапия (Техника за емоционална свобода), позитивна психотерапия, игрова терапия, сандплей терапия.

През 2013 г. завършва двугодишен курс на обучение по аюрведична медицина. Придобива задълбочени познания по нутриционистика и използване на биологично-активни добавки.

През 2014 г. завършва курс за терапия с Австралийските цветни есенции. Сертифициран преподавател към Australian Bush Flower Essences.

www.hela.bg

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.