Етерични масла по време на бременността

Тази лекция ще ви даде както основна информация, какво представляват етеричните масла, какво е важно да знаем за тях и как да ги подбираме, така и основна информация за това кои масла са подходящи по време на бременността, раждането и първите грижи.

Ще се докоснем до етерични масла с терапевтичен ефект на американската компания doTERRA.

В първата част на лекцията ще се запознаете с това:

  • Какво представляват етеричните масла?
  • Етеричните масла – още един метод за грижа за нас и нашите семейства, доказан във времето.
  • Какво следва да бъде тяхното качество, за да бъдем спокойни, че можем да ги използваме в нашето ежедневие или защо ние избрахме маслата на doTERRA?
  • Природата в нашия дом – алтернатива на традиционната козметика, парфюми, почистващи и перилни препарати и най-вече – още една нетрадиционна възможност да бъдем здрави.

Във втората част, посветена на бременността ще поставим фокус на:

  • Етерични масла и грижа за настоящи и бъдещи майки – мисия възможна!
  • Допустими масла по време на бременността
  • С кои масла да си помогнем по време на раждането
  • Ще има възможност да си закупите на място специални комплектчета от подбрани масла, в помощ на бременността и раждането

(Бременността, раждането и кърменето си вървят със своите възможни дискомфорти, неудобства и болезнени преживявания, но с етеричните масла картинката може да бъде много по-хармонична!

Своя опит ще споделят Маги и Мария, които стоят зад екипа на Facebook групата Стъпка към здравето – есенциални терапевтични масла висок клас:

www.facebook.com/groups/bg.essential.oils

Маги е филолог и педагог по образование и професия и щастлива майка на две прекрасни момчета. Интересът й към етеричните масла идва заради нуждата от профилактика на семейното здраве с натурални продукти.

Мария е педагог по образование, с дългогодишен опит в работата с деца, вкл. с деца със специални нужди. До алтернативната грижа за себе си достига след като й поставят диагноза „тиреоидит на Хашимото“.

И двете продължават да се изумяват на ползите от етеричните масла и продължават да навлизат в света на ароматерапията и ентусиазирано да споделят наученото с други!

Етеричните масла са прекрасен дар от природата! Елате, чуйте и усетете вълшебното им въздействие!

Цена: 40 лв

За записване – пишете ни на info@natalyoga.net или на телефон 0888220229

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.