Ароматерапия за бебета и деца до 7 години с Мон

Знаеш ли, че бебетата се раждат с напълно развито обоняние? А знаеш ли, че с етерични масла можеш да лекуваш различни проблеми при най-малките – от настинки, през гадене при пътуване, до трудно заспиване. По време на тази практическа лекция ще разгледаме кои са подходящите етерични масла за различни възрастови групи

  • Бебета и деца до 2 години
  • Деца между 2 и 5
  • Деца до 7-годишна възраст

Ще научиш лесни и практични начини да интегрираш маслата в дома си и ще имаш възможността да усетиш най-чистите есенции. Ще обърнем внимание и на грижата за майката, защото знаем, че спокойствието на мама е важно условие за здравето и спокойствието на всяко дете.

Водещ: Симона

Цена: 15 лева

За записване: info@natalyoga.net

 

За Симона

Занимавам се с ароматерапия от 4 години. Влюбих се в аромата на лавандула по време на една лятна почивка и от тогава колекцията ми с масла е нарастнала до над 50 различни аромата. Най-голямата ми страст е връзката между ароматите и психологията. Ароматите са силни емоционални котви и чрез тях можем да извикваме желани от нас състояния и емоции. В момента преминавам обучение за ароматерапевт към Американската национална асоциация по холистична ароматерапия с фокус Традиционна китайска медицина. Имам дъщеря на 3 години, която лекувам основно с етерични масла и много гушкане.

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed.