fbpx
Наталйога

Женско здраве

Интегрални практики и натурална медицина при гинекологични заболявания с Мила Банкова

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве и хормонален баланс ще ви съпътства в един по-задълбочен поглед и  подход за лекуване на заболявания на женските полови органи, на вашата сексуалност или на женската ви същност. Как да се справим с хормоналните проблеми и да бъдем здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено живот? Какви техники и билки да използваме и каква храна да ядем според периода на нашия менструален цикъл? Как да се лекуваме сами, да опознаем себе си, да не се страхуваме от гинекологичните заболявания и да вземем хормоналния баланс в ръце?

Нашият менструален цикъл е един от основните измерватели на нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познатия ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване на величието на нашите Утроби, ще се докоснем до родните билки, етеричните масла и хранителни продукти, които да използваме за гинекологични проблеми и по този начин да избегнем синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно нашата ендокринна система и нашето здраве.

Водещ – Мила Банкова е завършила междукултурно сътрудничество и антропология, а понастоящем е докторантка с тема “Женско здраве и женско тяло” към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Занимава с натурална гинекология и е създател на Нежно Биле – инициатива за самолекуване чрез натурални методи и продукти. Живяла е 12 години в Амазонската джунгла на Перу, откъдето тръгва и интересът й към света на лечението и фитотерапията. Там има възможност да се запознае с местни шамански практики и да се докосне до света на билколечението.

Тази консултация е подходяща за:

   •    Жени / момичета, които имат болезнена, липсваща или нередовна менструация, при силни кръвоизливи.
   •    Жени, страдащи от различни гинекологични заболявания.
   •    Жени със силен ПМС, който пречи на себереализирането им и руши семейната среда, връзката с партньора или позицията им в социална среда.

Цена :
Консултация  – 40 лв. Продължителност час и половина.
Консултация, с включена женска парна баня с билки и моксотерапия – 60 лв.
Масаж за хормонален баланс – 30 лв. за 30 мин.
Консултация, с включена женска парна баня с билки, масаж и моксотерапия – 90 лв. Продължителност два часа.