Лабиринтът на женския свят – ролята на майката и изходите за останалите женски роли, практика преживяване с Юлиана Сайска и Ния Коновска

Каним ви на тази практика-преживяване, в която заедно да изследваме своя женски лабиринт от роли.

Човек се ражда и постепенно развива различни роли в себе си. Чрез тях еволюираме и се свързваме с другите. Според етапите на живота доминират едни, прощаваме се с други. Всички те развиват нашата човешка способност да се изразим и свържем със света около нас. В тази група ще разгледаме и етапа, в който жените придобиват и преобръщащата старите реалности  роля да бъдат майка. Представата ни да бъдем майки се среща с нашите преживявания в реалността на това да сме майки. Ще разгледаме с кои от нашите предишни роли тя конфликтува, дали измества ниякоя или просто е добре приета и как доминантата на тази роля манипулира взаимоотношенията с най-близките ни. Чувстваме ли се облагодетелствени или сме заплашени? До колко сме откровени със себе си и искаме да запазим в себе си някои от ролите, които са били основата за свързване с близките ни и които, като че ли абдикират след появата на голямата роля на майката. Такива роли често са…………………………………………………. тук започва вашето творчество и участие, като  мислено запълните точките с вашите предполагаеми роли.

 

 

 

Групата е подходяща за: жени, желаещи да изследват ролите на майчинството, като предстояща или настояща реалност – майки с деца и бременни жени и всички, на които темата предизвиква интерес.

За онези от вас, които нямат възможност да дойдат сами ще осигурим гледачи с предварително записване!

Час: от 17.00 ч. С продължителност между 2 часа и 2.5часа

Цена: 25 лева

 

Групата ще се състои от максимум 12 човека и ще се проведе при минимум 7 участника.

Задължително предварително записване до 13.00ч. на 23.02.2018 на имейл: info@natalyoga.net или на тел. 0888220229.

Водещи:

Юлиана Сайска е психодрама-терапевт, режисьор и артист с опит в различни социално ангажирани проекти, театъра и киното.

Ния Коновска е инструктор по йога за мама и бебе, йога за бременни и йога. В допълнение, тя е магистър по артистични психо-социални практики и психодрама. В своята дипломна работа, тя изследва психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година. (Тази групова среща е вдъхновена от работата ми с майки на бебета по време на практика в Синеморец през 2017г.)

Това събитие е заимствано от друг сайт calendar feed.

Comments are closed